Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szakma mesterei

A csillárrögzítés komoly tudomány, legalábbis a jelek szerint érteni kell hozzá: mert elég csúnyán a fejére tudott volna esni valakinek ez a leszakadó lámpa.

 0
Tovább

A mozdony nem áll meg

A leírás szerint az autó kereke akadt el az átkelőhelyen, ezért nem tudott elmenni a vonat útjából. És ilyenkor már hiába integet a kétségbeesett autós a mozdonyvezetőnek, nem olyan egyszerű megállni a robogó szerelvénnyel...

 0
Tovább

A bátrak bútora

Nem kétséges, aki kötéllel rögzítés helyett saját maga kapaszkodik fel az autó tetejére, hogy a helyén tartsa a kanapét, az nagyon vágyhat erre a bútorra. 

Meglehet, nagyon drága volt. Az idióta életénél legalábbis biztosan drágább, mert enyhén szólva is kockázatos a mutatvány... És ilyenkor persze mindig akad egy "jó haver" is, aki lelkesen segít, ahelyett, hogy lebeszélné róla.

 0
Tovább

A sztráda bajkeverői

A másik előtti hirtelen ráfékezés az egyik legveszélyesebb, legidiótább manőver, és mint látható, néha kicsit túl hatásos lesz a "büntetés".

Persze a teljes felvételt látva felmerül, a hátul haladó miért nem maradt le inkább a fékezéssel veszélyes helyzetet teremtő másik autóstól?

 0
Tovább

A bika és a bringások

A ma embere már nem feltétlenül tudja, nem igazán szerencsés kötekedni egy szarvasmarhával.

Elsőre talán úgy tűnhetett, sikerül elijeszteni az állatot, de a győzelem csak átmeneti állapot volt...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

juice

Egészséges, gyorsan elkészíthető receptek. Kontakt: juice.reblog@gmail.com

Hirdetés

Adatvédelem