Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szállj, tengerimalac!

Úgy fest, a szőnyegek közötti részt átugrandó akadálynak látják...

 0
Tovább

Szelfizz laptoppal

Leleményes felhasználók Macbookhoz fabrikáltak szelfibotot, de gyaníthatóan nem egy új trend születésének vagyunk szemtanúi, inkább az okostelefonokkal, sőt tabletekkel szelfizőket igyekeznek kifigurázni.

 0
Tovább

A következő generáció

Akik tartanak attól, hogy az intelligens robotok előbb-utóbb átveszik a hatalmat, bizonyára gyanakodva nézik az Atlas új generációjának képességeit bemutató videót. Félelmetes mint egy Terminátor? Vagy pont ellenkezőleg, ezek veszik le majd a legnehezebb munkát terhét az emberiség válláról? Majd az idő eldönti.

 1
Tovább

Síelj síneken

Mázli, hogy az oroszoknál még van elég hó. Szerencse, hogy a helyi viszonyokhoz hozzászokott vasutasoknak köszönhetően jár a vonat is. Ám azon már el lehet gondolkodni, örvendetes-e, mindig akad arra egy feltűnésre vágyó idióta, aki sítalpakon akar siklani a behavazott talpfákon, miközben egy gyorsvonat húzza. Lelövöm a poént: nem tartott sokáig a mulatság. Megúszta- de legközelebb talán elpártol tőle Fortuna.

 0
Tovább

Szemétfolyó Balin

Ha bárkinek vannak kételyei affelől, valóban annyira súlyos probléma-e a hulladékkezelés Ázsiában, annak érdemes megnéznie ezt a videót a sokak által kedvelt indonéz sziget olyan pontjáról, ahova kevesebb turista vágyakozik. Csak ömlik a szemét, ami ki tudja hova megy, hol köt ki- esélyesen a tengerben. Nem csoda, hogy olyan sok a szemetes partszakasz Balin is. 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

platinumpaintsuk

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem