Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zuhanó helikopter

Pearl Harbor előtt filmezte le Shawn Winrich, ahogy a vízbe csapódik egy helikopter. A leírás alapján két héttel korábban ő maga is ezen a gépen utazott egy kis városnézésre...

 0
Tovább

Hallgasd a bálnák énekét

Hawaii-on, Honolulu közelében filmezték le ezeket a púpos bálnákat, és a felvétel során megörökítették az állatok dalát is.

 0
Tovább

Mátrix a sípályán

Egy kreatív síelő a filmet idéző trükkfelvételeket készített a telefonjával saját magáról. Nicolas Vuignier állítólag két éve tökéletesíti a technikát, de a végeredmény nagyon meggyőző.

 0
Tovább

Akit arcul csapott egy hal

Wales-ben egy videoblogger lány tudósított egy viharról, amikor egy hal vágódott az arcába. Sokan azt gyanítják, a kamerán kívül egy munkatárs keze indította el szegény állatot Aimee irányába, de ettől függetlenül jó sokan megnézték a felvételt...

 0
Tovább

Egy kanyar a sarki fény alatt

Állítólag Horacio Llorens az első, aki siklóernyővel szállt fel a norvég éjszakában, hogy megörökítsék repülését a ragyogó sarki fény alatt. Kell hozzá megfelelő technika, hogy ilyen jó felvételeket készítsenek, de az már már rendelkezésre áll. Persze nem volt könnyű dolga a pilótának se a -15 fokos éjszakai hidegben, de a végeredmény láttán elmondható: megérte.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

businessbeat

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem