Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pár millió denevér

Így indulnak szokásos esti portyájukra a Bracken Cave mélyén élő bőregerek.

 0
Tovább

Lebegő bonsai

A gravitációra látszólag fittyet hányó növényeket valójában az alapba és a felette lebegő bonsai tartójába épített mágnesek tartják lebegésben. A technika ügyes és a végeredmény a képek és videók alapján látványos- hogy aztán tényleg ennyire precízen lebegnek-e folyamatosan egy ponton a valóságban is, az jó kérdés. A Kickstarter project mindenesetre sikeresen zárult, tehát hamarosan meg lehet rendelni a japán ötletgazdák ultramodern bonsai készleteit.

 0
Tovább

Akcióban a mentőcica

Ez az orosz macskatulajdonos már biztonságban érezheti magát, mert cicája egyből közbelép, amint karja veszélyesen kilóg az ablakon.

 0
Tovább

Kobrát fél kézzel

Nagy feltűnést keltett a videó, amin az látható, ahogy egy dél-afrikai lány csak úgy puszta kézzel elkap egy felé kúszó kobrát, majd odébb hajítja.

Már az elején sejthető volt, valami azért nem stimmel ezzel a videóval. Aki jobban megnézi, láthatja is a viccelődő árnyékát, aki egy horgászbottal húzza a "kígyót" a lány közelébe.

Amitől mégis érdekes az átverés, az az, hogy valójában lánytestvérüket akarták megviccelni a fiúk, aki azonban nem úgy reagált, ahogy elvárták volna. Nem sikoltozott kétségbeesetten, nem ugrott fel és szaladt el. Szóval lehet, hogy még egy igazi kígyó felbukkanását is képes lenne higgadtan kezelni...

 1
Tovább

Kimaxolt meztelen fürdőzés

Egy művész, Natasha Brooks új önkifejezési formaként ruhátlanul úszik jéghideg hegyi tavakban Wales-ben. Az erről készült filmmel még díjat is nyert...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop Accu

Hoge kwaliteit accu,adapter,voeding,elektronische producten Online aankoop.Oonze goederen hoog kwaliteit, lage prijs, snelle levering, goede service.

Hirdetés

Adatvédelem