Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Négylábú harcsahalász

Nem csak bátor, nagyon ügyes is ez a kiskutya, aki elkapja a medencében úszkáló harcsát, sőt, még ki is rángatja a partra.

 0
Tovább

Lakatnyitás könnyedén

Miközben azt hisszük, jelent valamiféle védettséget, ha egy olcsóbb lakattal bezárunk valamit, egészen primitív módon is kinyíthatják azt a rossz szándékú emberek. Nem hiszem, hogy minden lakattal működik ez a trükk, de jelentős részükkel simán el tudom képzelni.

 4
Tovább

Halszagra jön a fóka

Sammy, a fóka rendszeresen felbukkan egy írországi halétterem előtt, hogy egy kis halat kolduljon magának. Mégiscsak így egyszerűbb megszerezni a napi betevőt, mint prédát hajkurászni a tengerben...

 0
Tovább

Szörf macskamódra

Ennek a meglehetősen ügyesen trenírozott macskának a gazdája jópofa videókat oszt meg a csatornáján- ezúttal egy olyat töltött fel, amin a kutya hátán szörföző cica élvezi a közös játékot a medencében.

 0
Tovább

Nadrágból mentőmellény

Egy veterán tengerészgyalogos azt mutatja be ezen a felvételen, mit kell tenni, ha a nyílt tengeren sodródik valaki tehetetlenül, és nem bírja magát a felszínen tartani. A nadrág szárait összeköti, majd a vizet csapkodva levegőt juttat az így kialakított "tömlőbe", és ebbe már lehet kapaszkodni. Akkor persze nem segít az ötlet, ha az ember egy fürdőgatyában lubickol éppen, amikor a baj megtörténik...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

batteryrepclub

Battery.org.uk is an online battery shop in Hong Kong that offers the best service in the UK or other English-speaking countries, offering replacements for batteries and power supplies.

Hirdetés

Adatvédelem