Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hinta visszavág

Ezt még egy kicsit gyakorolni kell...

 0
Tovább

Reakcióidő

Jó reflexei voltak ennek a sofőrnek, aki épp le tudott fékezni amikor egy kisgyerek szaladt át előtte az úton váratlanul.

Azért a dolognak több tanulsága is van. Igen, a gyerekekre soha nem lehet eléggé figyelni. Másrészt csak egy kicsit ment volna gyorsabban ebben a zsúfolt utcában az autós, és már nem tudott volna időben fékezni...

 0
Tovább

Agyatlan előzés

Ugyan hová sietett ez a sofőr, aki ilyen furán előzte azt a kamiont? És vajon mennyire hitte magát jó vezetőnek, aki képes ügyesen manőverezgetni az autók közt? Mert szemmel láthatóan tévedett...

Mindenesetre mázlija volt, mert túlélte a nagy borulást...

 0
Tovább

Az utolsó csirke

Igazi szabadóművész lehet ez a hidegvérű baromfi, aki nem kívánt átlényegülni rántott csirkecombbá. Nem elég, hogy kiszabadult valahogy, de a legnagyobb nyugalommal ücsörög a robogó kamion platója alatt- ki tudja, eljutott-e a szabadság áhított földjére!

Elsőre persze még arra is figyelni kell, egyáltalán mi a látnivaló, aztán ráébred az ember: az ott egy csirke?!?

 0
Tovább

Ügyes landolás

Aki vagány, egyszerűen csak ráugrik a deszkára a vízen. Aki még vagányabb, nem esik le róla azzal a lendülettel...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

worldcinema4k

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem