Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha ember kell a gátra

Na ezt nevezem a logisztika csúcsteljesítményének! Ne hagyd abba a videót akkor, amikor megbirkózik a hűtővel ez a kemény fickó, a csattanó még a végén jön.

 0
Tovább

Aligátortakarítás

Még egy efféle, nem túl vonzó külsejű ragadozónak is jár a törődés.

 0
Tovább

A fóka és a Fókák

Épp tengeri gyakorlatra ügetnek a vízbe a Fókának becézett Navy SEAL kommandósok, amikor egy lelkes fóka is csatlakozott hozzájuk.

Azt hiszem, nem is kérdés, a vízben ki mozog ügyesebben, de a víz felé kocogva azért még a kétlábúak is tudják tartani vele a tempót...

 0
Tovább

Rabló a húsdarálóban

Nem is nagyon tudom, kell-e kommentár ahhoz. hogy reagált az utcai rablóra ez a sofőr, aki meglehetősen keményen megbüntette a gonosztevőt...

Tudom én, az önbíráskodás nem szép dolog, de hát a bűnözés sem az- s aki erőszakot alkalmaz, ne csodálkozzon, hogy valaki visszavág.

 0
Tovább

Egy kis mutatvány

Ha anyuka annyira nem rajongója az ilyen trükköknek, akkor apuka ma a kanapén alszik, bármennyire ügyes.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Neked Könnyű

A boldogulás, egészség, siker csak igen kis részben szerencse kérdése. A hosszú, aktív és könnyű élet titka a kapcsolatrendszer, amit ápolunk, a tápláló étel, izmaink terhelése, alvás. Fegyelem és szorgalom, rendszeresség és (cél)tudatosság.

Hirdetés

Adatvédelem