Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bátorságpróba az autópályán

Ugyan mi leli az ilyen idióta kölyköket, akik felvágásból kockáztatják az életüket, és persze ha hibáznak, bajba sodorják a teljesen vétlen kamionsofőröket is?...

Mindezt pár lájk meg a haverok elismerése miatt...

 0
Tovább

Ki áll meg a pirosnál?

Az egy dolog, hogy te még átrobognál gyorsan a kereszteződésen, de ha az előtted álló fékez, neked is azt kell(ene) tenni.

Ez is egy jó példa arra, hogy megtörténhet, te betartod a szabályokat, de valaki más figyelmetlensége, felelőtlensége miatt bajba kerülsz. Meglehet, az autó is későn fékezett, de ettől még a kamionnak nem kellett volna annyira gyorsan mennie, hogy átcsússzon a piroson a keresztbe jövő autók előtt...

 0
Tovább

A cápa az cápa

Ismét megsérült egy úszó aki a bahamai dajkacápák között lubickolt.

A 19 esztendős kaliforniai Katarina Zarutskie családi nyaralásra utazott a Bahamákra. Itt található a Staniels Cay marina, ami arról híres, hogy rengeteg dajkacápa úszkál benne, s az általában veszélytelen, az emberekkel nem nagyon törődő ragadozók közé a turisták is bemerészkedhetnek. Katarina pedig lelkesen ugrott a vízbe, hogy fotók készülhessenek vele a dajkacápákkal.

Ám egy tábla is ki van helyezve, ami felhívja a figyelmet, hogy sérülések is előfordulhatnak, hiszen mégiscsak ragadozókról van szó. A hely tulajdonosa szerint a cápák néha összetévesztik az ujjakat a táplálékkal, s ekkor történhet baj. A fenti fotón látható, ahogy a lány karjait széttárva úszik, ami nem szerencsés- a lenti fotón pedig azt örökítették meg, ahogy éppen odakap egy dajkacápa a karjába.

Katarina villámgyorsan kiugrott a vízből, amit könnyen megtehetett, mert a cápák nem jöttek izgalomba, nem támadtak rá. A helyi kórházban látták el először, majd a fertőzésveszély miatt hazarepült az Egyesült Államokba. Először aggódott, hogy tervezett modellkarrierjét veszélyeztethetik a hegek- de aztán rájött, az igazán fontos az, hogy élete és karja megmaradt, és viszonylag könnyen megúszta az egészet.

 0
Tovább

A rossz ívben vett kanyar

Hajózás közben sem árt észnél lenni. Páran, ha vízre szállnak, úgy érzik, már nem is kell törődni a szabályokkal, az óvatossággal: elég nagy a terület, csak elfér mindenki.

Hát, vagy igen, vagy nem. Meglehetősen csúnyán meg lehet sérülni egy ilyen banális balesetben, ami egy kis ésszel és elővigyázatossággal simán elkerülhető lenne.

 0
Tovább

A trollkodó delfin

Néha váratlan dolgokat örökít meg a búvárok kamerája: a delfin nem csak az emberekre kíváncsi, hanem a teknősökre is.

Noha a delfinek ragadozók, a teknős nem szerepel az étlapjukon, mert a kemény páncél miatt nem sok állat tehet bennük kárt. Ám szemmel láthatóan ez az emlős minden újdonság iránt érdeklődik, és beljebb löki egy lyukba a nála jóval lassabb teknőst. Hogy ez kötekedés vagy csak játékosság, azt én el nem döntöm- de így is mókás a jelenet.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

repelisdoblesdeaccion

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem