Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szelfi az edzőteremben

Alapszabály: amelyik edzésről nem teszünk fel képet, videót az internetre, az meg sem történt.

Hát, itt az élő közvetítés kisebb malőrrel végződött. Most két lehetőség van: vagy legközelebb nem a telefonra figyel a szelfikirálynő hanem a gyúrásra, vagy pedig lesz még közvetítés, csak megpróbál ügyesebb lenni. Vajon mit választ?...

 0
Tovább

Csak egy lyukat tévedett

A felhajtható híd azért jó, mert a magasabb hajók is átférnek így. Feltéve, hogy valaki nem nézi el, melyik helyen érdemes próbálkozni az áthaladással.

Bevallom, ha nem látom a videót, nem hiszem el, hogy van ennyire béna kapitány.

 0
Tovább

Modern lándzsás 

Ázsiában járva sokszor csodálkozunk, mi mindent képesek robogóval, biciklivel cipelni a helyiek. Hát, mint azt a jelek mutatják, nem mindenki ugyanolyan ügyes ebben.

Elég durván meg lehet sérülni abban, hogy valakit így lelöknek egy sebesen közeledő motorról- szóval azért nagyon nem kell irigyelni a két keréken közlekedő ázsiai egyensúlyozó művészeket.

 0
Tovább

Telefonnyomkodás a motoron

Ehhez tényleg nem kell kommentár: elengedett kormánnyal üzenetet írni, miközben egy gyerek ül a vezető ülében? Ilyet. Normális. Ember. Nem. Csinál.

(Az már csak érdekesség, hogy természetesen a bukósisak is luxus. Biztos zavarná telefonozás közben.)

 0
Tovább

A grillezés örömei

A kerti sütögetés igazi nyárias buli, ami igazán kellemes összejöveteleknek adja meg az alapját. Feltéve, hogy a sütő kezelője nem egy önveszélyes, felelőtlen hülye...

Noha itt igazán felforrósodott a hangulat, feltűnő, hogy csak röhögnek, pedig elég durván is elfajulhatott volna a helyzet.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

tianzhongmachinery

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem