Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tériszony kizárva

Gyanítom hogy akad ember, aki már attól elszédül, hogy végignézi ennek a biciklisnek az extrém tekerését a szakadék szélén.

 0
Tovább

És odaugrott egy oszlop

Komoly bravúrnak tekinthető, amikor egy sofőrnek egy szinte üres placcon sikerül így telibe találni az oszlopot, mintha az az égből pottyant volna alá váratlanul. 

Hogy mit nézett, mire figyelt, az nagy kérdés. Válasz viszont soha nem lesz, de azt hiszem, a konklúzió az, hogy nem kell mindenkinek vezetnie...

 0
Tovább

Koccanás és menekülés

Többször meg kellett nézzem ezt a videót. Ugyanis olyat már láttam, hogy valaki parkolás közben ügyesen beletolat egy másik autóba. Az is előfordul, hogy a mögötte levő autót beletolja a másikba. Az is megesik hogy előre indulva úgy "korrigál", hogy ott is megtör valakit.

Na de menekülőre fogva kivágni a szembe forgalmi sávba és ott is balesetet okozni már igazi bravúr...

 0
Tovább

Speditőr kismotorral

Ha szállítmányozni kell, akkor megoldást kell találni, akár teherautó hiányában is. Egy ügyes vidéki egy kétkerekűvel is megold bármit- és ha netán fuvarosként nem tudna megélni, cirkuszi mutatványosnak is elmehet.

 0
Tovább

A nagy bukfenc

Ezt az ugratást még gyakorolni kell- feltéve, hogy nem a fejenállás és a pörgés volt a kitűzött cél, mert akkor kifogástalanul sikerült a mutatvány.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

webhostingserviceprovider

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem