Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesteri manőver

Szerintem erre akkor sem lennék képes, ha direkt fizetnének érte: parkolásra bekanyarodás közben nekimenni a háznak, lebontani ezt-azt és még az ott levő három autót is lekoccolni egy lendületettel profi kaszkadőröket idéző mutatvány.

Nagy látványosság ide vagy oda, a konlúzió mégiscsak az, hogy nem kötelező mindenkinek autót vezetnie...

 0
Tovább

Arccal a tengerbe

Megannyi kérdés felmerülhetne az emberben: minek ugrál magasról a vízbe az, aki fél, aki ügyetlen, aki ilyen helyzetben rosszul döntve óriási hasast dob, ami nyilván még fáj is? Egyáltalán ki ez a hős, honnan jött és hány éves, miért érezte úgy,  hogy ez egy jó ötlet? Vajon milyen álmok, vágyak motoszkálnak még benne?

De megvallom, nem lesz álmatlan éjszakám, ha ezekből semmire sem kapok választ: egyszerűen csak nézem ezt a pár másodperces tragikomédiát.

 0
Tovább

Létra az autómosóban

A nap géniusza, aki a pickup tetején levő létrát is megtisztítaná egy kalap alatt. És amikor a dolog nem működik, még megpróbál ki is hajtani.

Ha akciófilm lenne, az volna a címe, hogy Totális rombolás...

 0
Tovább

Ez közel volt

Hányszor elmondják, ne lépj ki a busz mögül váratlanul, mert veszélyes, mégis milyen sokan elfelejtik. 

És persze azt is milyen gyakran emlegetik, ne előzd meg gyorsan a megállóban álló buszt, mert bármikor kiugorhat egy gyerek, mégis sokan megteszik. Itt most mindenki megúszta. Tanulunk belőle?

 0
Tovább

Honnan, hová?

Az ember csak néz, hogy kerül oda az az autó, vele szembe? Lehet, hogy a balesetet sikerült a csoda folytán elkerülni az első és a második autónak is, mert átcsúszott közöttük, de így is évekkel rövidíthette meg az életét annak ez a manőver, aki ezt a pár pillanatot megélte.

És persze a bölcs kérdés továbbra is ott motoszkál bennem is, többszöri megnézést után: és ezt így most hogy?...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Sakkblog

A hazai és a külföldi legjelentősebb tornákról híradás, értékelés, játszmaelemzés. Sztorik, interjúk. Mi újság a sakkvilágban?

Hirdetés

Adatvédelem