Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kötélpálya géniuszai

Ketten egy ülésben, a biztosító öv pedig luxus... Gyanítom, hogy ez a két hős már nem volt szomjas, amikor felültek a pályára. Persze annak se volt sokkal több esze, aki ezt így megengedte nekik.

 0
Tovább

Bontsuk le a sztrádát

Apró figyelmetlenség egyáltalán nem apró következményekkel: a felemelt platóval száguldó teherautó mondhatni időzített bombaként ment egészen addig, amíg valami nem volt túlságosan alacsonyan.

 0
Tovább

Tarolás a leállósávban

A leállósávot gyengébbek kedvéért nevezik úgy, ahogy: itt időnként autók állnak különböző okokból. Hogy a kamion miért nem vette észre az ott álló autót, az kérdés, de szerencsére az emberek észlelték a veszélyt, és el tudtak ugrani a kocsit teljesen szétzúzó kamion előtt.

Hogy pontosan mi történt, azt nem tudhatjuk, mert a kamion utána meg se állt, és a középső elválasztó korlátnak is nekiment. Talán rosszullét, talán más volt az ok- de a helyzet akkor is tanulságos, mert illusztrálja, ilyenkor mindig figyelni kell, nem csak a többi közlekedőnek, hanem az álló autóban utazóknak is.

 0
Tovább

Ész nélküli előzés

Újabb tanulságos videó az autósról, aki annyira, de annnnnyira menni akar, csak a keskeny úton a szemét közlekedők vele szemben is jönnek, ahelyett, hogy illedelmesen félrehúzódva várnák meg, amíg elmegy a sietős sofőr, akit a záróvonal sem hoz zavarba.

Aztán persze mégis félre kell húzódniuk, bár alighanem káromkodva, mert csak így kerülhetik el a frontális ütközést. Szóval látszólag nem történt tragédia, nincs itt semmi látnivaló- pedig nagyon is van!...

 0
Tovább

A targoncamágus

Szerintem az már művészet, amikor valaki ennyire béna a rakodásban, és egyetlen ügyes mozdulattal magára meg a gépre zúdítja a farakást.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Keresőoptimalizálás Budapest, Down comforter and pillow

Keresőoptimalizálás Budapest, Down comforter and pillow: a Google keresőoptimalizálás Budapesti cégeken, ügynökségeken keresztül lehetséges a leghatékonyabban. Az online marketing legmodernebb eszközeit is be kell vetni ehhez.

Hirdetés

Adatvédelem