Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy ajtóval kevesebb

Nem túl figyelmes a teherautósofőr, aki észre sem veszi, hogy a kamion ajtaja szabadon leng. Sőt, azt sem veszi észre, hogy egy másik teherautónak ütközik az ajtó és le is szakad- robog tovább, mintha mi se történt volna. 

Aligha fogja megdícsérni a főnöke, ha eljut hozzá ez a videó. Mert hogy a sofőr biztosan valami egészen más sztorival állt elő, amikor rákérdeztek, miért van egy ajtóval kevesebb, az tuti.

 0
Tovább

Akit lezúzott egy harcjármű

Sok vicces dolog jut eszembe, például klasszikus filmek és sorozatok, robogó úthengerről, a mindenhol felbukkanó orosz katonákról, vagy arról, hogy senki nem számít a spanyol inkvizícióra.

Hát, az sem éppen mindennapos kaland mifelénk, hogy egy száguldó páncélozott jármű üt ki egy autót, de van, ahol ezzel is számolni kell. Az pedig tuti, hogy kíméletet, előzékenységet és együttérzést teljesen felesleges várni a hadseregtől...

 0
Tovább

Második szülinap

Már a baleset maga is elképesztően durva, de az, hogy így tud kiszállni a Ladából a sofőr, teljesen hihetetlen...

Ezen a napon tényleg az újjászületését ünnepelheti a srác. De lottót már kár vennie a jövőben, ennél nagyobb mázlija soha nem lehet...

 0
Tovább

Ha nincs kötél...

Erre mondják, hogy a láb mindig kéznél van? Még akkor is életveszélyes lenne ez a fajta autótolás, ha lassan mennének és rövidtávon, de így robogni a sztrádán valami eszméletlen baromság. 

Szóval ezt senki ne csinálja utánuk, inkább szerezzünk valahol egy kötelet...

 0
Tovább

Csapatmunka

Elég sokszor osztok meg olyan videót, amikor valaki figyelmetlen, felelőtlen. De azért szerencsére olyanra is van példa, hogy az emberek együtt, közösen azonnal a segítségére sietnek valakinek. Ez a motoros (a leírás szerint túlélte az esetet) az autó alá szorult, s a lángok miatt gyorsan kellett cselekedni- és az emberek nem adták fel.

Szóval amikor legközelebb autóba ülünk, gondoljunk arra, inkább figyeljünk oda egymásra, segítsük a másikat, mint hogy értelmetlenül felesleges kockázatot vállalnánk, másokat veszélyeztetnénk erőfitogtatásból, agresszióból...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

amtyz

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem