Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az a fránya lépcső

Igazán látványosak tudnak lenni azok a felvételek, amikor deszkások vagy bringások lépcsőkorláton szánkáznak le, érkeznek le biztonsággal trükközések után. Persze ez egy olyan műfaj, ahol a pofáraesés is nagyon látványos...

 0
Tovább

Kígyózó teherautó

Nem nagyon tudom elképzelni, mi történt ennek az autónak a sofőrjével, aki faltól falig majd egészen borulásig dűlöngélt, de kétségtelenül elég látványos a "manőverezése".

 0
Tovább

Piros - tilos!

Az egyterű vezetője telefont nyomkodva ment át óvatlanul a piroson, és a közeledő kamion nekiment. Ezért kell figyelni vezetés közben, de nem a telefonra, hanem a jelzésekre, a többi közlekedőre.

Az már csak a modern autótervezést dicséri, hogy egy ilyen balesetben sem sérült meg senki komolyabban. Ha esetleg a telefon eltörött volna, azért viszont nem lenne kár....

 0
Tovább

Gyerekek az úttesten

Ezekre a kicsikre az égiek vigyáztak- vagy esetleg a sofőr odafigyelése, jó reflexe segített abban, hogy ne történjen tragédia. 

Hogy felügyelet nélkül miért kódorogtak a gyerekek a forgalmas úton, azt nem tudom, de szerencsére ennek az esetnek csak tanulsága van, nem áldozata.

 0
Tovább

Ez aztán a mentés

Gyanítom, alsót kellett cserélni az autó sofőrjönek, akit majdnem letarolt a szemben érkező kamion. Nem volt akármi, ahogy az utolsó pillanatban el tudta kerülni az ütközést.

Persze lehet ha ha megkérdik a kamionost, azt mondaná rá, hogy direkt így akarta....

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

win55mobi

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem