Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Második szülinap

Szerintem egy darabig gondolkodott a fickó, ezt hogy élte túl?

Legalábbis elég ijesztő lehet, amikor az ember mellett valaki autóval ugrik be egy kávéra.

 0
Tovább

Bukfenc a motoron

Párszor megnéztem ezt a nyúlfarknyi felvételt, de továbbra se értem, hogy sikerült ezt összehozni: mi a fenét nézett a leállósávban érkező motorost? Mert hogy az utat nem, az ezer százalék.

 0
Tovább

Marhák a motoron

Az egyik nem tehet róla, hiszen tényleg szarvasmarhának született, de a motoros szállítás mágusa is elég nagy állatnak tűnik.

Persze lehet, hogy csak nekem meglepő a szituáció és ott teljesen általános és biztonságos a szállítmányozás ezen formája...

 0
Tovább

A bénázás művészete

Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki Valentino Rossi aki motorra pattan, de azért az már komolyan megsüvegelendő teljesítmény, ha valakinek töküres úton sikerül így telibe kapnia az egyetlen dolgot, amit könnyedén kikerülhetne jobbról is, balról is.

 0
Tovább

A rohanás ára

Csúszós úton azért nem szerencsés annyira nyomni a gázpedált, mert ilyen baleset lehet a következménye.

És azért jegyezzük meg, hogy mégicsak érnek valamit azok az elválasztó betontömbök: így a kamerás autó vezetője megúszta halálfélelemmel a súlyos sérülések helyett a pickup kicsúszását. A vétlen sofőr nyilván csak egy villámgyors imát morholhatott el, és mázlijára az égiek (vagy a beton) ezúttal segítségére siettek.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

dinesh234

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem