Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lecsap a villám

Nem lehet túlságosan kellemes élmény, amikor a villám által kidöntött fa esik az útra, s kikerülni már esélytelen. Így járt ez az autós az Egyesült Államokban, Oregonban.

Persze viharban nem tanácsos kocsikázni, de néha mégiscsak autóban ülünk olyankor is. Ám az ilyen felvételek után mindig elgondolkodok, hogy tényleg annyira halaszthatatlan dolog-e kimozdulni, amikor tombolnak a természet erői?

 0
Tovább

Gázol a szellemmotoros

Az az igazi nagy pech, amikor még a gazdátlan motor is pont úgy fordul, hogy letarolja a vétlen motorost...

 0
Tovább

Mi van a kólásdobozban?

Sokakat izgathat a kérdés, hogy is épül fel a jól ismert kólás doboz. Szerencsére a kémia a segítségünkre siet! A doboz megcsiszolása után tűnik fel az alumínium, és ha az egészet lefolyótisztítóba mártjuk, az alumínium feloldódik. És mi marad? A belső vékony műanyag fólia, ami megőrzi a kóla ízét a fémdobozban olyannak, amilyennek szeretjük. 

 0
Tovább

Valcer a sztrádán

Ez a felvétel a tökéletes illusztrációja az "elvesztette az uralmat a nagy sebességgel haladó gépkocsi felett" kifejezésnek. 

 0
Tovább

Született tengerész

Nem csak a csónak kerül a vízbe hanem az autó is, ráadásul majdnem saját magát is elgázolja a béna sofőr- ezt a mutatványt cirkuszban is lehetne mutogatni!

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

NST

ez hol jelenik meg?

Hirdetés

Adatvédelem