Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elszabadult busz

Csak a szerencsének köszönhető, hogy a kisodródott busz csak gazdátlan járműveket tartolt le és nem sérült meg komolyan senki ebben a balesetben.

Elképzetlhetjük, hogy az ilyen csotrogányokban ülő utasoknak mennyi esélye lett volna egy ütközésnél- vajon létezik mínusz csillagos törésteszt? Mert ezek maximum olyan értékelést kaphatnának.

 0
Tovább

Drága lecke

Van sofőr, aki csak a gyakorlatban tanul: például azt, hogy nem kanyarodunk váratlanul a belső sávból jobbra, ha a külsőn épp robog mellettünk egy kamion.

Bizonyára emlékezetes és tanulságos az ilyen tanfolyam, csak ne kerülne olyan rettentően sokba...

 0
Tovább

Pacsizzunk!

Jó érzés a sok pofára esős videó után valami tényleg komoly menőséget látni: ez a fickó igazi ász a sílécen.

És a haverja is elég vagány, hogy nem ugrott el a felé repülő ember elől, mert szerintem akadt volna, akinek nem lett volna bátorsága odaállni.

 0
Tovább

A pláza ásza

Hiába van valakinek csak egy kisautója, távozhat stílusosan a parkolóból. Vagy ha nem stílusos lesz a nagy mutatvány, akkor legalább emlékezetes...

 0
Tovább

Piros - tilos

Sajnálom a bringást is, meg a bringáját is, de igazán nem tudom elképzelni, mire számít az, aki piros lámpás kereszteződésbe hajt be. Gyanítom, hogy látta, ha másból nem, akkor a lassító autók miatt- talán úgy gondolta, átsuhan rajta.

De a piros az tilos, ha négy keréken megy valaki, ha kettőn... Ez most egy rövid, de igen drága KRESZ-lecke volt.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Neked Könnyű

A boldogulás, egészség, siker csak igen kis részben szerencse kérdése. A hosszú, aktív és könnyű élet titka a kapcsolatrendszer, amit ápolunk, a tápláló étel, izmaink terhelése, alvás. Fegyelem és szorgalom, rendszeresség és (cél)tudatosság.

Hirdetés

Adatvédelem