Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mélység vonzása

Aligha ez a szerelőakna rendeltetésszerű használata: a megbotlott úriember rendesen el is terült benne. Remélhetően nem sérült meg komolyan, mert ez az esés azért csúnya eredménnyel is járhat. 

Az érdekes számomra az, hogy szemmel láthatóan úgy mozog, mint aki tisztában van azzal, hogy ott a szerelőakna és óvatosnak kéne lennie. Ehhez képest rendesen belezuhan.

 0
Tovább

Bizonytalan Tarzan

Az ilyen kötélen hintázós, meg hasonló bátorságra alapuló dolgok lényege az, hogy vagy csináld, vagy ne csináld, mert ha félúton ijedsz meg, abból csak baj sülhet ki.

 0
Tovább

Apokalipszis

Egészen riasztó ez a drónos felvétel egy porviharról, de átélni minden bizonnyal még rosszabb, mint látni...

 0
Tovább

Nincs megállás

Klasszikus esete annak, amikor valakinek a rossz, hirtelen manővere már annyira váratlanul éri a másik sofőrt, hogy képtelen elkerülni a balesetet.

A kérdés pedig a szokásos: megérte így korrigálni azt,  hogy valaki későn veszi észre a lehajtót? Utólag már egyértelmű, hogy nem- de előtte érdemesebb okosnak lenni.

 0
Tovább

Rossz sávban

Na ezért kell mindig magunk elé figyelni az úton: ha nem reagál egyből az autó sofőrje, frontálisan ütközött volna az átkóválygó furgonnal. Így csak egy emlékezetes, tanulságos sztori, de ha nem figyel, akkor tragédia...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop battery

Everything you need for Battery and Adapter and Power Supplies. - en.outeccbattery.co.uk is an e-commerce site, we offer high quality portable battery, adapter, power supplies, mobile phone batteries.

Hirdetés

Adatvédelem