Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha elfogy a fék

Az Oroszországban történt balesetben a teherautónak tolatás közben nem működött a fékje, így gyakorlatilag átgázolt a mögötte várakozó autón. 

Pedig a féklámpa végig világít. Lehet, hogy mégiscsak van valami értelme az időnként műszaki vizsgának?... Azt is elképzelem, milyen érzés lehetett benn ülni az autóban és látni, hogy a teherautó csak jön és jön, és nem akar megállni...

 0
Tovább

Apró koccanás

Azért meglepő ez az Oroszországban készült felvétel, mert jól illusztrálja, mekkora baj lehet egy kis figyelmetlenségből.

Pedig tényleg alig érnek össze az autók, ráadásul a baleset okozója csak egy kisaujtó...

 0
Tovább

Okosan, figyelmesen

Áll a sor? Sebaj, tudok egy rövidebb utat, csak gyorsan megfordulok itt a záróvonalon!

Mennyin múlt a baleset ebben a helyzetben? Kétségtelenül az igazi sztárok a kamion sofőrje, na meg a fékek voltak...

 0
Tovább

Húzd rá, motoregér!

Nincs mese, nagy pofára lehet igazán nagyot esni. Ez a vagánykodó arc legalábbis ezt mutatja.

De legalábbis korrekt: nem sajnálta a kerék felületét füstöltetés közben, és aztán nem sajnálta a saját bőrfelületét sem, mert így volt teljes a produkció!

 0
Tovább

Ember az égből

Egy kis autókereskedés dolgozói az egyik reggel azt vették észre, hogy valami bezúzta egyik szép autójuk tetejét. A biztonsági kamerák felvételeiből kiderült, a tetőről esett rá egy férfi az éjszakai órákban, aki azután elsétált.

Majd megtalálták a kereskedés saját létráját is, amit az épület tetetjéhez támasztott a "kaszkadőr". Nyilván megpróbálják elcsípni a károkozót, de első lépésként a létrákat a jövőben jobban el fogják zárni...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

helloneighbor

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem