Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy tűz, nagy bumm

Nem árt, ha az ember távol tartja magát azoktól a helyszínektől, ahol a tűzoltók testi épségük kockáztatásával dolgoznak. A bámészkodást érdemes biztonságos távolságból űzni, mert néha elfajul a helyzet...

 0
Tovább

Néhány segítő kéz

Van az úgy, hogy aki segít, akkor se tudna több kárt okozni, hogy ha direkt ártani akarna...

 0
Tovább

Nincs visszakozás

Ezek azok a jelenetek, amelyek örökérvényűvé teszik Yoda mester szavait: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!" Amikor valami nem tetszik, nem a kedvünkre való, akkor még jó időben meggondolni magunkat nem gyávaság, hanem nagyon is okos döntés.

Szép lenne, ha vissza lehetne fordulni félúton a levegőben, csak ez a fránya gravitáció. Szóval nem csak Yoda mesterre érdemes figyelni, hanem Newtonra is. 

 0
Tovább

Gyors reakció

A sofőr szeme mindig az úton legyen, még ha éppen meg is áll egy pillanatra: ha nem veszi észre az oldalán csúszó kamiont az autós, rendesen telibekapta volna a teherautó.

 0
Tovább

A gyorshajtás ára

Kissé elmérte a tempót vagy a vezetési képességeit a kamionsofőr, akinek túl gyorsan sikerült bevennie a kanyart, s fel is borult. 

Meglehet, a benne szunnyadó Forma-1-es pilóta diktálta neki, hogy lépjen bátran rá a gázra, csak épp rosszkor szólt. Tudom, ilyenkor mindig lehet mentegetőzni, hogy "máskor is így megyek és sose volt baj", de ez nem azt jelenti, hogy most gonosz szellemek taszítottak egyet a kamionon, hanem azt, hogy eddig volt esztelenül nagy mázlija....

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

verunsolradiant2024

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem