Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banális baleset

Az ütközések zömét nem valami hihetetlen, váratlan esemény idézi elő. Nem ejtőernyős kenguruk inváziója okoz káoszt, és nem a szaharai földrengés okozta porvihar vakít el minden autóst egyik pillanatról a másikra. Dehogyis: egyszerűen nem figyelünk oda. A kocsisor lassít, mindenki megáll- kivéve ezt az ember, aki ki tudja, mivel foglalkozik.

Telefont nyomkod? Újságot olvas? Nézi az elsuhanó tájat? Bármi volt az ok, semmi sem történt volna, ha az utat figyeli- ahogy azt kellett volna.

 0
Tovább

Klíma házilag

Halljuk az ócska kifogásokat, milyen nehéz utólag klimatizálni a metrókat. Tessék, egy ügyeskezű doktor Barkács simán, elegánsan megoldotta az autója felszerelését légkondival. Nem kell hozzá más, csak egy ócska klímaberendezés.

Ja, meg egy aggregátor...

 0
Tovább

A keményfejű

Félelem nélkül, leszegett fejjel menni előre, bármi is kerül elénk, ez a férfias közlekedő ismérve!

Vagy azért mégsem egészen? Ha az ember tankkal van, nem kell arra figyelnie, mi van előtte, de azért kerékpárral már védtelenebbek vagyunk. Jó példa arra, hogy néha bizony a bringás is lehet figyelmetlen. Arról nem is beszélve, hogy ha egy gyerek kerül elé, komoly balesetet is okozhatott volna...

 0
Tovább

Ez a hajó elment

Igazán remek ötlet a partról nekifutva megpróbálkozni a hajóra átugrálással. Hiszen mi baj lehet? Ha az ember nem ugrik elég nagyot, csak belecsobban a vízbe, az meg nem üt akkorát.

A pech az, ha ahhoz mégiscsak elég nagyot sikerül dobbantani, hogy az ember feje a hajótesten koppanjon...

 0
Tovább

Az egyiknek sikerül...

A rendőrök elől menekülő bűnözők élete sem könnyű. Meglepő, hogy a kamerák által felvett valós üldőzések időnként mennyire emlékeztetnek az igazi akciófilmekre, amelyeket profi kaszkadórők adnak elő, és már-már hihetetlen meneküléseket idéznek. Ez a sofőr például aki úgy kerüli ki a járdán a szembe jövő járőrt, hogy semmihez nem ér hozzá, elég ügyesnek tűnik.

Ez a másik viszont száguldás közben nem tudja bevenni a kanyart a lopott autóval, s csúnya vége lesz a rohanásnak.

És hogy mi a tanulság? Végül az ügyesebb sofőrt is fülön csípték, szóval akkor is kár belevágni a menekülésbe, ha valaki biztos magában, mert jó vége nem lehet.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

verrepelisamir

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem