Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyorsan kipofozzuk

A trailer meg a karosszérialakatos a gyengék választása: aki ért az autóhoz, egy kis ugrálással javítja az összegyűrődött elemeket. 

Persze sejtem én, nyilván csak átmeneti "javításról" van szó és később rendesen kikalapálják, de azért kell némi agyamentség egy ilyen "gyorsszervizhez".

 0
Tovább

Autó a lépcsőn

Akciófilmekben látni olyasmit, mint amit ez a kedves hölgy művelt Kanadában: a lépcsőn lepattogva vágta le az utat. Persze kissé lassabban és óvatosabban megy mint a kaszkadőrök, na de hát senki nem kezdte profiként. Lehet, legközelebb már jóval ügyesebb lesz.

Talán még pénzügyi oldala is lesz a merészségének: egy derekas büntetés formájában...

 0
Tovább

Mint a lórúgás

Azt hiszem, manapság amikor kicsit elszakadtunk a vidéki élettől, kezdünk minden élőlényt cuki házikedvencként kezelni, és nem gondolunk arra, bizony bajba kerülhetünk ha valamiért felidegesítjük őket. Ki tudja, ennek a lovacskának mi volt a baja az őt piszkáló férfival, de hogy érzékeny területre célzott védekezésként, az elég egyértelmű...

 0
Tovább

Amikor belül meghalsz

Néha az ember a saját bőrén tapasztalja meg, hogy bizony a víz az úr, s isten irgalmazzon annak, aki és ami útjába kerül.

 0
Tovább

Felakadva

Ilyen az, amikor egy bonyolult forgalmi helyzet megoldhatatlan helyzet elé állítja a sofőrt: szükség van minden rutinjára és ügyességére hogy elkerülje a balesetet, hiszen elképesztően bonyolult manőverre van szükség.

Ja, nem...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

garfieldfueradecasa

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem