Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Váratlan vendég

Kissé szokatlan módon érkezik az asztalhoz ez a jóember: a motorjával gyakorlatilag belecsapódik. Az ott ülő nőnek gyakorlatilag az a mázlija, hogy nincs már ideje reagálni, valamerre ugrani, mert így centikkel ugyan, de pont elkerüli a megbokrosodott kétkerekű...

 0
Tovább

Az erőszak nyelvén

A leírás szerint a felvétel készítője az úton került összetűzésbe egy nyomulós autóssal, s aztán amikor próbálta jelezni, hogy nem kéne így vezetni, a másik arc úgy döntött, egy vasrúd társaságában juttatja kifejezésre az álláspontját. Betört lámpa, pár zúzódás, rendőrségi ügy- s a "világhírnév". Nyilván megérte, pár másodperces előnyszerzésért... Erre a viselkedésre akkor sincs mentség, ha a másik fél se ártatlan.

 0
Tovább

Pottyantós kamion

A rögzítés magasiskolája: a raktér ajtaja leng, a villástargonca  meg az útra zuhan. És mázli, hogy nem okoz komoly balesetet a felelőtlenség...

 0
Tovább

Tolatni nehéz

Banális helyzetben is lehet nagy kárt okozni. Az első esetben állítólag a cukorbetegségtől szenvedő sofőr tolatás közben nem érezte a lábait, s véletlenül a fék helyett a gázra lépett, ezzel okozott nagy kárt. A másik esetben pedig a sofőr nagy megbízott a tolatóradarban, pedig nem kellett volna- vándorútra küldte a két jetskit. 

 0
Tovább

Ahogy te segítesz...

Úgy más ártani sem tud. Legalábbis ez jutott eszembe, amikor láttam, milyen "ügyesen" vontatta ki az árokból a bajba jutott autót egy másik.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

assistirdesafiantes

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem