Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A zebra nem véd meg

Ez a gyalogos ugyan sietve igyekszik átkelni, miután az autók egy része elengedi, de azért még figyel annyira, hogy az utolsó pillanatban észlelje a zebrán szabálytalanul előzőt- és ez talán az életét mentette meg.

 0
Tovább

Áramszünet

Ilyen esetek vége lesz az ideiglenes áramkimaradás: a furgon szépen kiborítja az út melletti villanypóznát, aztán csak nézhetjük a szikraesőt... Pedig milyen ártalmatlannak tűnik a helyzet, csak egy pillanatnyi bambulás előzhette meg.

 0
Tovább

Jégmezők lovagja

És még mi nyavalygunk, ha egy-két fokkal lehűl a levegő? Ezt a fejest csinálja a norvég Arne Haugland után, aki kemény legény!

 0
Tovább

Mint a szélvész

Váratlan vendég a hátsó kertben: rosszulléte miatt elvesztette az uralmát az autója felett egy sofőr, s kerítésen, medencén áttörve száguldott át a ház mögött.

 0
Tovább

180 fokos forduló

Vajon mennyi esélye volt annak, hogy ez a csúszós úton pörgő kisteher pontosan úgy forduljon a forgalommal szembe, hogy egyetlen másik autót sem találjon el?

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Kárpittisztítás, Down comforter, down pillow

Kárpittisztítás, Down comforter, down pillow: kárpittisztítás Budapest szolgáltatás mindennap a rendelkezésükre áll. Keresőmarketing ügynökségünk garantálja a kárpittisztítás oldalának az ellsőhelyét.

Hirdetés

Adatvédelem