Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mestertolvaj akcióban

Ilyen az, amikor az agytröszt megtervezi és végrehajtja az évszázad bűncselekményét: a kutyasétáltatásból érkező szomszéd kifigyeli a másik ajtaja előtt heverő küldeményt, és megszületik a zseniális terv. Egy fejre húzott póló, és máris megvan a tökéletes álca! Igaz, hogy az öltözék tökéletesen beazonosítható és még a kutyát is visszahozza magával, de ha mindenki ilyen jelentéktelen részletekkel törődne, sose hajtanák végre a nagy tetteket... (Azért jó látni amikor ennyire hülye: ezt az ügyet nem Columbo felügyelőnek kell felgöngyölítenie....)

 0
Tovább

Kicsúszás az erdőben

Ilyen hangulatos, kanyargós élmény a motorozás! Már feltéve, hogy nem történik valami hiba, ami után egy vaskos fa jelenti a végállomást a motornak... De azért az is kiderül a leírásból, hogy a rendes védőfelszerelést viselő motorosnak semmi baja nem lett az esés után. Tanulság? Ki-ki vonja le magának.

 0
Tovább

A bizonyíték feleslegs

Banális eset: az egyik autóba nagy sebességgel becsapódik egy másik. A szemtanú, akinek a kamerája rögzítette az esetet, felajánlotta a segítségét, de mint kiderült, az összetört autóban is volt elöl és hátul is kamera. Ám ezekre sem lesz szükség: a nagy autóban egy főnök ült, a vétkes sofőr pedig a beosztottja volt... Dupla pech.

 0
Tovább

Kőlavina

Ilyen, amikor váratlanul lezúdul egy rakás kő az útra. Gyakran látunk figyelmeztető táblát, de ki számít arra, hogy egyszer tényleg őt kapja el pár szikla? A belső nézetből látszik, hogy a sofőr mennyire meglepődik. Viszont a bajsza ezzel együtt is menő....

 0
Tovább

Mopedmester

Egyszerűen vannak helyzetek az életben, amikor egy igazi férfi bebizonyítja a puhányoknak, hogy többre és vagányabbra képes náluk. Egykeréken, nagy tempóban kell bevágódni a műhelybe, és aztán a végeredmény vagy nagy királyság lesz, vagy nagy égés... Bukósisakot pedig természetesen hordjanak a gyávák.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

sportbanyaszat

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Hirdetés

Adatvédelem