Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Imbolygó hollandi

Úgy kóvályog ez a teherautó az úton, hogy teljesen érthető a szembejövők tanácstalansága: hova húzódjanak, hol nem kerülnek az irányíthatatlan autó útjába?....

 0
Tovább

Láncreakció

Egy autó figyelmetlenül kanyarodik, egy furgon megpróbálja elkerülni az ütközést, egy motorost pedig a furgon nyom fel a falra. A fal ugyanis nem tud már hova elugrani... Hihetetlen, de senki nem sérült meg komolyan.

 0
Tovább

A száguldó tini

A kamera azt rögzítette, ahogy egy 19 éves fiú elvesztette uralmát a kocsija felett, és neki is csapódott néhány ládának. Szerencsére nem a szembe jövő autókat kapta telibe...

 0
Tovább

A repülő hiúz

Lenyűgöző az a könnyedség, amivel a nagyra nőtt macskaféle átröppen a folyó felett, majd tovább ugrál az oszlopokon.

 0
Tovább

Öngyilkos manőver

Valamiért a Tanú című film jut eszembe: "Na de Virág elvtárs! Se ajtó, se ablak?" Itt is nagyjából ez van: kedves biciklis sporttárs, se szétnézés, se karjelzés?... A leírás szerint nem történt komoly sérülés, és így a bringásnak lesz alkalma legközelebb óvatosnak lenni.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

muskanpatel

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem