Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elveszett kontroll

Ki tudja, miért csúszott meg ez az autó, de sikerült neki pont egy másik jármű elé keverednie. Néha nem sokon múlik, kit találnak el, és ki ússza meg...

 0
Tovább

Ha megnyílik a föld

Hát akkor már inkább a home office, mint hogy munka közben melletted omoljon be a föld, és alig tudj elugrani mielőtt elnyelne a mélység...

 0
Tovább

Csak ésszel, figyelmesen

Annyira banálisnak tűnik az ilyen eset: valaki siet, egy tolakodó furgon belelóg a sávba, és már meg is van a baj. Tragédia épp nem történt, de pont az ilyen oldalról jövő behatások miatt lehetne akár borulás, komoly baleset is a végeredmény. Senki sem hibátlan, én sem vagyok az, de nem ártana tényleg odafigyelni amikor csak lehet.

 0
Tovább

Ugorjon a kamion

Nem tudom, hogy hívják a hülyék védőszentjét, de ezek a motorosok elrebeghetnek egy hálaimát hozzá...

 0
Tovább

Ámok futása

Valószínűleg túl sok erőszakos videojátékot tolt ez az autós, aki teljesen esztelen, életveszélyes manőverekkel akarja valamiért büntetni a motorosokat. Hogy ők is óvatlanok lehettek, az előfordulhat, de hogy nem így kell elégtételt venni bármiféle sérelemért az tuti.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Sakkblog

A hazai és a külföldi legjelentősebb tornákról híradás, értékelés, játszmaelemzés. Sztorik, interjúk. Mi újság a sakkvilágban?

Hirdetés

Adatvédelem