Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Motoros a szendvicsben

Ez a szegény robogós nem tudja annyira kicsire összehúzni magát, hogy elférjen a busz meg a teherautó között- s aztán még örülhet, hogy a teherautó kereke csak a motorját morzsolja össze, nem őt.

 0
Tovább

Fantom az éjszakában

...és akkor a medve a motorházfedélre csap! A tipikus esete volt ez annak, amikor annyira gyorsan, váratlanul történik minden, hogy gyakorlatilag csak utólag, a felvételeket megnézve jön rá az ember, mi történt pontosan. Az úton felbukkanó medve az autó láttán nem egyszerűen elmenekül, hanem rá is sóz a kocsira- vélhetően a mögött felbukkanó, iszkoló bocsa védelmében. És bizony meg is látszik ennek a nyoma.

 0
Tovább

Leszámolás

El nem tudom képzelni, mi lehetett az előzménye annak, hogy egy begőzölt így tolja az autója alá szorul, szikraesőt húzó motort, de abban azért reménykedem, nem súlyos baleset után próbált ezen az enyhén feltűnő módon menekülni...

 0
Tovább

Legázol a moped

Így kell okosan, figyelmesen besorolni a sávba egy nyavalyás kis motorral, egyenesen nekimenve a közeledő autónak. Az a meglepő, ahogy a motoros az ütés ellenére állva marad, sőt, még gázt adva el is húz, miközben az autós megáll- pedig kettejük közül nem ő volt nagyobb veszélyben. (A felvételen kb. 1 percnél van az ütközés.)

 0
Tovább

Önpörgés

Esős idő, csúszós út, autósztráda- azért általában nem olyan vészes egy ilyen helyzet. Ha viszont mégis korcsolyázókat megszégyenítő piruettbe kezd az autó, mázli, ha az arra járó busznak éppen csak nekikoccan, nem pedig szemből rohannak egymásba... Aztán lehet hált mondani az égieknek.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Kárpittisztítás, Down comforter, down pillow

Kárpittisztítás, Down comforter, down pillow: kárpittisztítás Budapest szolgáltatás mindennap a rendelkezésükre áll. Keresőmarketing ügynökségünk garantálja a kárpittisztítás oldalának az ellsőhelyét.

Hirdetés

Adatvédelem