Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pusztít a traktorkerék

Elképzelésem nincs, hogy eshet le így egy, a forgalomban haladó traktor kereke, ami elől nincs menekvés, s amit ér, azt lezúzza...

 0
Tovább

Bevadul a cuki mackó

Igazi lájkbomba lett volna a fotó, ahol a lány együtt pózol a vad medvével, csak épp úgy látszik, a mackó nem igazán követi a közösségi média-trendeket. Vagy nagyon is? Az mekkora insta-sláger lett volna, ha utol is éri a lányt... Vajon tényleg ennyire hülyék vagyunk, egyetlen úgy-amennyire érdekes kép kedvéért képesek vagyunk mindent kockára tenni?...

 0
Tovább

A ficánkoló jet-ski

Vagy nagyon rakoncátlan volt ez a vízre nem vágyó jet-ski, vagy a sólyázás Mr Bean-je ült az autó kormánya mögött. Gyanítom, inkább az utóbbi lehetett az igaz, mert amikor már az úton keresztbe próbált irányba állni, végképp elveszthette a történések feletti irányítást... A nézők viszont mindenesetre legalább olyan jól szórakoztak, mint a híres humorista produkcióján szoktak.

 0
Tovább

Az összefogás ereje

Thaiföldön történt az alábbi eset: egy baleset után szakadékba zuhant autót húztak ki az emberek közösen, és feltűnő, hogy gyakorlatilag mindenki részt vett benne. Idősek és fiatalok, férfiak, sőt, gyereküket a hátukon cipelő anyukák is- és a siker nem is maradt el.

 0
Tovább

Átlagos hétköznap

Az ember tesz-vesz a konyhában, aztán kinéz az ablakon, és azt láthatja, hogy egy nő varázslatos módon ráparkolt egy másik autóra. Megesik az ilyesmi mindenkivel.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

godzillaxkong2024voirvf

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem