Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csobbanás a lékbe

Láttam már vagány jeges vízben fürdőzőt, de ez a vékony nő kimaxolja a dolgokat: egy szál fürdőruhában csak úgy belecsobban a lékbe, eltűnik a mélyben, és aztán minden kötélbiztosítás meg hasonló úri hívság nélkül 20 másodperc alatt elúszik egy másik lékig. Le a kalappal előtte! (A felirat szerint a víz 2 fokos volt, a felszínen pedig -17 fok várta a lubickolás után.)

 0
Tovább

Kalandok a Bajkál-tavon

Amikor a kemény szibériai télben befagy a Bajkál, kalandvágyó emberek nekivágnak a jégnek futva, biciklivel, korcsolyával és vitorlással...

 0
Tovább

Édesszájú disznó

Egy kis sütivel még a békésen alvó malacot is elő lehet csalogatni a takaró alól...

 0
Tovább

A talpraesés tudománya

Kíváncsi vagy, miért érkeznek a cicák mindig a talpukra? Ezek a remek videó szuperlassított felvételekkel és a mozgás fizikai elemzésével ad magyarázatot erre az égető kérdésre.

 0
Tovább

Becsapódás a tengerbe

Egy távirányítású repülő meghibásodott, és a rajta levő kamerával együtt belezuhant a tengerbe. A tulajdonos elvileg légi felvételeket akart készíteni, de így akaratlanul is a felszín alatt világot rögzítette. Mivel nem volt ember a közelben, aki elijesztette volna az állatokat, gyorsan felbukkant egy érdeklődő cápa majd egy teknős is a sok más hal mellett. A gépet végül kihalászták- a repülő tönkrement, a kamera viszont nem, így vissza lehetett nézni a felvételeket a dús élővilágú korallzátonyról.

 1
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

yangsheng

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem