Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repülés egy vulkán felett

Fogalmam nincs, mennyire jó ötlet ilyen közel repkedni az izlandi Holuhraun vulkánhoz, de a látvány kétségkívül magával ragadó.

 0
Tovább

Versenyautóval a hóban

Így kell repeszteni a Nürburgringen télen- feltéve, ha valaki olyan profi, mint Andy Gülden. A többiek inkább ne próbálkozzanak hasonlóval otthon.

 0
Tovább

Szexi és életmentő

Egy lány egy súlyos balesetet szenvedő taxi utasa volt. A sofőr és a barátai csúnyán megsérültek, csontjaik törtek, és elvileg Zoe Turner olyan helyen ült, ahonnan csodaszámba ment épségben kiszállni. Neki pedig sikerült...

Állítólag azért, mert egy 55 dolláros "bodycon" ruhát viselt. Ezek az elasztikus műszál anyagból készült testhezálló ruhák nem sok teret engednek a fantáziának, ezért aligha a szülők kedvencei. Ám talán a jövőben nem tiltják el a lányaikat az ilyesmi viselésétől, ha megtudják, ez a ruha szinte fűző szorossággal tartotta Zoe csontjait, emiatt úszta meg törések nélkül az ütközést, legalábbis egy cikk szerint. A ruhát elég nehezen hámozta le magáról, ami az ilyesfajta öltözéknél természetes, de a lényeg az, hogy nem történt baja. Zoe szerint ez volt a leghasznosabb 55 dollár, amit életében valaha elköltött...

Persze az ember némi fenntartásokkal kezeli a sztorit, ami elsősorban arra lehet jó, hogy tizenéves lányok ilyen csinos cuccokra tudjanak pénz kikönyörögni szüleiktől, természetesen "elővigyázatosságból". Nem vagyok orvos, nem tudom, mennyi valóságalapja lehet ennek a történetnek, de az tuti, hogy kétségkívül figyelemre méltóak ezek a ruhák- ha nem is feltétlenül balesetvédelmi szempontból.

 0
Tovább

A szörf király

Ha van sport, amit legalább annyira király nézni, mint csinálni, akkor az a szörf. Bár azért élesben ott, a hullámok között siklani azért egy picikével mégiscsak jobb lehet...

 0
Tovább

Ami a szemnek túl gyors

Jó móka akár otthoni körülmények között elszórakozni a szuperlassított felvételekkel, és az ember eldöntheti, mi az érdekesebb számára: az emberi ügyesség, a vízzel telt lufik robbanása, vagy a cicák fantasztikus vadászösztöne?

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

nouvellebatterie

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem