Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fejes a lékbe

Mindig is voltak nagy szakítósziládságú emberek, akik egy szál fürdőgatyában belevetették magukat a jeges vízbe..

 0
Tovább

Ne higgy a szemednek

A napokban megint előkerült egy régebbi videó, amin az látható, a levegőben szakad le egy műrepülőgép szárnya, de a pilóta bravúros manőverrel így is le tudja hozni a földre. Mivel vitáztak róla, hogy valódi-e, hiszen az aerodinamika törvényeit megcáfoló jelenetről van szó, a készítők feltették azt is, milyen módon készült- a valóságban egy makett repült, és szárny leszakadásról szó sem volt, az már a grafikus keze munkáját dicséri.

Ismét egy remek trükk, ami sokakat be tud csapni első látásra- megjegyzem, az sem kis teljesítmény, ha valaki ilyen szinten tud hihető

 0
Tovább

Bálnák lakomája

Így néz ki drónról felvéve a bálnák lakomája Alaszkánál. Először magas hangokkal űzik a halakat egyre feljebb, majd ott buborékfelhővel terelik őket egybe, és aztán kinyílnak az óriási szájak...

 0
Tovább

Kocognak a Mikulások

Hol fürdőgatyában, hol teljes öltözékben... Kétségtelen, a karácsonyi őrületben még ennyi Mikulásnak is bőven akadna meló.

 0
Tovább

A bátor teknős

Van, aki a cápától sem ijed meg, inkább elsőként támad

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

neha404das

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem