Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha jól jön az ejtőernyő

Drámai pillanatot éltek át az ugrók, amikor gépük összeütközött egy másikkal a levegőben

 0
Tovább

Hétköznapi szabadulóművészet

Ha balul sikerül a vakrandi, vagy az embert tévedésből elrabolják a maffiózók, jól jöhet pár hasznos fogás a ragasztószalagból vagy gyorskötözőből való szabadulásra...

 1
Tovább

Elengedett cápa

Két horgász Dél-Afrikában egy fiatal nagy fehér cápát akasztott horogra. Ám ebben az országban ezek a ragadozók védettek, nem tarthatták meg a nagy fogást. MIelőtt azonban elengedték volna, nem akarták veszni hagyni a horgukat, megpróbálták kirángatni a vergődő cápa szájából, komoly sérülést kockáztatva ezzel. Szerencséjük volt, és végül az állatot is vissza tudták vonszolni mélyebb vízbe- talán a ragadozó is megúszta a mind a két fél számára veszélyes kalandot.

 0
Tovább

Okosabb vagy egy varjúnál?

Az interneten fellelhető videók tanúsága szerint ezek a madarak meglehetősen ügyesen bánnak akár a különféle eszközökkel is, ha hozzá akarnak jutni az ennivalóhoz.

 0
Tovább

Szőrtelenítés lángszóróval

Azért jó, hogy vannak a világon hülyék, mert kipróbálnak helyettünk olyan marhaságokat, amit mi épp ésszel úgyse vállalnánk be, de szeretnénk megnézni...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ezermester

Minden ami barkácsolással kapcsolatos

Hirdetés

Adatvédelem