Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hódít a piás jóga

Ha úgy nézzük, ellazíthat pár feles meg egy jógaóra is, tehát a kettő kombinációja igazán tuti, nem?

Mivel most már egyre több olyan extrém jógafoglalkozásról is hallani, ahol közben söröznek, boroznak, érdemes elgondolkodni azon, merre mehetnek tovább a hülye trendek. Laza 35 dollárért az ilyesmire vágyók New Yorkban korlátlan borfogyasztás után vehetnek részt egy jógaórán, ahol aztán szintén folyamatosan a közelben kell tartani a poharaikat. 

Azért túl sok ész nélkül is belátható, miközben azt állítják, a pia felszabadít a gátlások alól és jobban mennek a gyakorlatok is, azért nem szeretnénk olyan emberrel közösen súlyzózni, akik kapatosan vannak az edzőteremben. És a túlzásba vitt nyújtások is lehetnek károsak, aki pedig kapatos, még észre sem veszi, milyen sérüléseket okoz magának.

De hát ugyan kit lehet lebeszélni a hülyeségekről? Amennyi bolond kihívásba vágnak bele pusztán egy internetes őrületet követve elvileg jómódban élő, tanult emberek, a borjóga már igazán nem is kellene feltűnést keltsen...

Persze New York- miért gondolnánk, hogy ilyen extrém dolgokra pont ne lenne vevő pár jómódú, unatkozó ember hobbiként?... És ki tudja, aki erre kattan rá, annak talán jobb is, ha nem mással foglalkozik, mert ez legalább négy fal között zajlik, és elsősorban magában tehet kárt. Az meg ugyan kit érdekel, mennyire nincs köze ennek az egésznek jógához, spiritualitáshoz. Talán pont így a legjobb, ez illik a nyugati emberekhez, nem az, amikor guruként próbálják két hét jógázás után hirdetni a megtisztulást és a felvilágosodottságot.

 0
Tovább

Tockos a cápától

Megijednél egy picit, ha egy váratlanul felbukkanó nagy fehér csikizné meg a kobakodat?...

 0
Tovább

A nagy ugrás

Amikor néhány kajakozó előtt kivetette magát egy bálna a vízből, mindenkinek elakadt a lélegzete. Az igazán az volt az érdekes, hogy több szögből is rögzítették a történést, tehát megnézhető, milyen közel volt a kajakosokhoz, és hogy ők maguk mit láttak.

A nagy ugrás egyébként Kanadában, egészen pontosan Brit-Kolumbiában történt, ahol előfordul hasonló, csak nem mindig ilyen jól dokumentálva.

 0
Tovább

A láthatatlan lépcső

Szó se róla, ügyes ez a cheerleader lány...

 0
Tovább

A fürdőruhadivat örök

A harmincas években készült ez a film, azaz lassan egy évszázad röppent el azóta, hogy ilyen dresszekben strandoltak a divatos nők. Mit is mondhatnék? Visszatérhetnek még ezek a fazonok, ahogy működik a divatvilág.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

juice

Egészséges, gyorsan elkészíthető receptek. Kontakt: juice.reblog@gmail.com

Hirdetés

Adatvédelem