Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bámulatos hajkoronák

Általában vissza szokott térni időről időre a régi idők divatja, de azért még soká lesz, hogy a nyolcvanas években divatos felfújt frizurák szerintem egy darabig még nem jönnek vissza- addig biztos nem, amíg sokan emlékszünk rá, mennyire röhejesek voltak ezek a hajkoronák.

 0
Tovább

Együnk mosogatószert

Állítólag a fiatalok új dilije, hogy az "étvágygerjesztő" kapszulákra harapnak rá, mert annyira menő, ahogy a zöld és a kék folyadék szépen bele van zárva.

Az már persze nem annyira menő, amikor megérzik az ízt. S persze mivel tisztítószerről van szó, némi egészségkárosodást is el lehet szenvedni rossz esetben.

De mit számít ez? Mindent a lájkokért: közel félmillió néző nem tévedhet...

 0
Tovább

Élő tűzijáték

Több, mint ezer méteres mélységben kapták lencsevégre ezt a színes, pulzáló medúzát, amiről első látásról az ember könnyen elhinné, tűzijátékot próbál utánozni.

 0
Tovább

A medence királynője

Szeretnél stílusosan kipattanni a vízből egy kis csobbanás után? Elég, ha ezt a hölgy után csinálod...

 0
Tovább

Attrakció!

Ez a jóképességű japán fiatalember döbbenetes produkciókat mutat be kávéscsészével, kendővel és a változó egyéb kiegészítővel: porszívóval, iratmegsemmisítővel, elemes kutyával... Bizonyára sokan kapnak a fejükhöz: hogy ez miért nem nekem jutott eszembe?...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Gázszerelő, Vízszerelő, Fűtésszerelő Budapest

Gázszerelő, Vízszerelő, Fűtésszerelő Budapest és Gázszerelés Budapesten Blog, rendszeresen frissülő új bejegyzések.

Hirdetés

Adatvédelem