Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kíváncsi cápa

Mintha csókot akart volna adni ez a kékcápa, aki az Azori-szigetek vizeiben orrával kíváncsian megbökdöste a vele szemben levő búvár, Stefano Ulivi maszkját.

 0
Tovább

Sirálydrón

No ez aztán az igazán autonóm és környezetbarát drón: minikamerát csent el egy éhes madár.

A norvég Kjell Robertsen sirályokat etetett kenyérrel a teraszán, és ezt akarta megörökíteni kis kamerájával. Aztán az egyik állat váratlanul kamerával együtt kelt szárnyra. A tulajdonos szerencséjére a kamera kiesett a csőréből, és még nagyobb mázli, hogy hónapok múlva meg is találta azt. A videóban látható, merre és hogy szárnyal a sirály- még telemetriai adatokkal is kiegészítették a felvételt.

 0
Tovább

Angyali ragadozó

A homokba rejtőző angyalcápa ilyen váratlanul csap le az áldozatára.

Nem minden cápa úszik a nyílt tengerben, prédára lesve. Az elsőre nem is cápának tűnő kisebb, lapos testű angyalcápa a rejtőzködés nagymestere: a homokba ásva el magát várja, hogy felbukkanjon egy kishal, amit a homokból kiugorva beszippanthat és lenyelhet. Ezeket a például a Kanári-szigetek közelében élő, emberre ártalman cápákat filmező búvárnak sikerült ilyen jelenetet megörökítenie.

 0
Tovább

Bálnabalett

Egy halraj körül keringőzött a hatalmas emlős.

Be kell lássuk, jó dolog a dróntechnika, mert ilyen felvételeket korábban el se tudtunk volna képzelni- most meg lenyűgözve nézzük a különleges pillanatokat.

 0
Tovább

Vérbeli hókutya

Úgy csúszik a havas lejtőkön ez az eb, mint egy igazi vakmerő profi.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

erdekescikkek

Itt érdekes cikkeket fogsz olvasni nagyon változatos témákban.

Hirdetés

Adatvédelem