Fa a semmiből

Oroszországban ilyen is előfordulhat: az útra borul egy hatalmas fa, amit csak alig tudnak kikerülni az autósok. Persze ez már a szerencsén is múlt, mert ha jön valaki szembe, nincs hova kerülni.

(És persze máshol is megeshet, csak az oroszoktól jön a legtöbb kamerás felvétel...)

 0
Tovább

El ne menjen a busz

Sietős lehetett ennek az úirembernek a dolga, aki a forgalommal mit sem törődve próbált átszaladni az úton, hogy elcsípje a buszt. Figyelmetlenség, óvatlanság, felelőtlenség? Nevezhetjük akárhogy.

Ám nem sokon múlott, hogy a következő útja az utolsó ne legyen az életében...

 0
Tovább

Rohanás a borulásba

Agresszív autós produkcióját örökítette meg a kamera, aki a borzalmas úton óvatosan vezetőt jobbra előzte, hogy egy kicsit bizonyítson neki. Aztán valami egészen mást sikerült bebizonyítani...

 0
Tovább

Telitalálat

Néha nem az az emlékezetes, amikor a labda eltalálja a kaput, hanem az, amikor mellé megy...

 0
Tovább

Ütközés egy keréken

Csak egy laza bringázást tervezett ez a srác, akinek sikerült egy váratlan helyzetben úgy elrántania a kormányt, hogy a szemben jövő autó szélvédőjét zúzta meg egykerekezés közben.

A videó érdekes, a sztori pedig tanulságos: az az autó szemben jöhetett volna gyorsabban is, és akkor máshogy is végződhetett volna minden. Hogy miért a forgalmas úton kell így vagánykodni, azon akár most is elgondolkodhat...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

palesz

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés