Menni vagy megállni?

Tudom, mindenkit szorít az idő, nyaggat a főnök, de van az a helyzet, amikor az okosabb enged, főleg, ha az ellenfél a könyörtelen időjárás. Azért amikor olyan a szél, hogy egy kamiont is könnyedén beforgat, nincs értelme kockáztatni.

 0
Tovább

Látványos mutatvány

Vajon pont ilyen show-elemmel akarta zárni a bemutatóját az autós? Aligha, ha még használni szerette volna a járgányt, legalább arra, hogy hazaguruljon vele...

 0
Tovább

A sorompó nem akadály

Drága a parkolás? Az ilyesmiért fizetni a gyengék választása, a határozott autós egyszerűen átszakítja a sorompót. Pont, mint a filmekben...

 0
Tovább

Driftelés a havon

Nem érdemes ilyen téli útviszonyok között vagánykodni: nálunk is jön a hó, a hideg, tessék óvatosabbnak lenni, mert nem biztos hogy mindenki ilyen szerencsésen megússza a csúszást.

 0
Tovább

Valamit visz a víz

Olvashattuk a híreket az indonéz fővárosra lehullott elképesztő mennyiségű esőről, de hogy milyen durva áradást okoz egy ilyen felhőszakadás, még csak el sem tudjuk képzelni. Ez a videó segít abban, hogy megértsük milyen is az, amikor játékszerként sodorja el az autókat az áradat.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2020.01.17.
2020.01.15.
2020.01.14.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Synopsis et détails : L’équipe est de retour, mais le jeu a changé. Alors qu’ils retournent dans Jumanji pour secourir l’un des leurs, ils découvrent un monde totalement inattendu. Des déserts arides aux montagnes enneigées, les joueurs vont devoir braver

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés