Váratlan útakadály

Az orosz útépítők sem éppen a táblázás mesterei, ha hihetünk a videó leírásának: a jelöletlen útakadály gyakorlatilag ugratóvá vált, komoly balesetet okozva.

 0
Tovább

A remény rabja

Kell valami legyőzhetetlen hit és akarat az emberbe, ha komolyan gondolja, hogy ilyen ronggyá tört autóval saját lábán próbál meg közlekedni....

 0
Tovább

Az a fránya lépcső

Igazán látványosak tudnak lenni azok a felvételek, amikor deszkások vagy bringások lépcsőkorláton szánkáznak le, érkeznek le biztonsággal trükközések után. Persze ez egy olyan műfaj, ahol a pofáraesés is nagyon látványos...

 0
Tovább

Kígyózó teherautó

Nem nagyon tudom elképzelni, mi történt ennek az autónak a sofőrjével, aki faltól falig majd egészen borulásig dűlöngélt, de kétségtelenül elég látványos a "manőverezése".

 0
Tovább

Piros - tilos!

Az egyterű vezetője telefont nyomkodva ment át óvatlanul a piroson, és a közeledő kamion nekiment. Ezért kell figyelni vezetés közben, de nem a telefonra, hanem a jelzésekre, a többi közlekedőre.

Az már csak a modern autótervezést dicséri, hogy egy ilyen balesetben sem sérült meg senki komolyabban. Ha esetleg a telefon eltörött volna, azért viszont nem lenne kár....

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.06.19.
2019.06.15.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

rioslygutcham

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés