A garázsajtó is jön!

Egy kis ügyesség és egy jó adag figyelmetlenség, és máris lehet hívni a szerelőt, hogy új ajtót szereljenek fel a garázsodra.

Talán a videó hirdetéseire kattintásokból jön egy kis pénz, amivel olcsóbb lesz a javítás, de azért azt hiszem, ilyen pillanatnyi hírnévre kevesen vágynak.

 0
Tovább

Tutajos a pácban

A csónakvezetés ördöge ez az ember, aki összetévesztette a hajóját egy flippergolyóval, úgy pattog össze-vissza. 

 0
Tovább

Bölcs előzés

A szembe jövő autót majdnem frontálisan megsemmisítő kamionos ugyan mit nézett (vagy mit látott?) előzés előtt? Nehéz nem arra gondolni, ennyire figyelmetlen vagy felelőtlen sofőrnek nem kellene biciklit se vezetnie, nem hogy teherautót...

 0
Tovább

Öklelés az autóúton

Az egyik autós egyszerűen csak megy egyenesen, a második a szabályt betartva balra kanyarodás előtt elengedi a szembe jövőket, a harmadik meg... Elbambul, rohan, a telefonját nézi? Bármi is az ok, a hibája miatt odalöki az egyik autót a másik útjába.

 0
Tovább

Bicskázás

Vajon mi a fene történhetett annak a kamionnak a kormánya mögött, ami ilyen mutatványt produkál a sztrádán? 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

sosblog

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés