Nincs megállás

Klasszikus esete annak, amikor valakinek a rossz, hirtelen manővere már annyira váratlanul éri a másik sofőrt, hogy képtelen elkerülni a balesetet.

A kérdés pedig a szokásos: megérte így korrigálni azt,  hogy valaki későn veszi észre a lehajtót? Utólag már egyértelmű, hogy nem- de előtte érdemesebb okosnak lenni.

 0
Tovább

Rossz sávban

Na ezért kell mindig magunk elé figyelni az úton: ha nem reagál egyből az autó sofőrje, frontálisan ütközött volna az átkóválygó furgonnal. Így csak egy emlékezetes, tanulságos sztori, de ha nem figyel, akkor tragédia...

 0
Tovább

A nagy borulás

Fogalmam nincs, mit és miért művelt a belső sávban az az autó, de a furgonnak szemmel láthatóan már nem nagyon volt lehetősége reagálni, s durván fel is borult. Kész szerencse, hogy a többi autót nem söpörte el...

 0
Tovább

Autó a takarásból

Ugyan miért sietős annyira valakinek, hogy meg sem várja az utat eltakaró kisbusz beállását, hanem egyből kihajt a kétsávos útra? 

Persze lehetne lassítani az érkező autónak is, de ilyen felelőtlenségre nehéz felkészülni...

 0
Tovább

Szemben a forgalommal

Mostanában nálunk is történt olyan, amikor valaki a sztrádán robog a rossz irányban, nagy sebességgel. Ebben az esetben viszont az ütközést sem sikerült elkerülni.

Meglehet, előfordul hogy valaki rossz irányba keveredik. De ilyenkor miért repeszt hosszú időn át nagy sebességgel a forgalommal szemben?....

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.06.19.
2019.06.15.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

hella

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés