Felpattanó

Ismét egy videó, amit ha nem látsz, elmondás alapján biztosan nem hiszed el. Hiszen csak annyi van, hogy egy autós a sztrádán nem figyel az előtte fékezőkre, kicsit nekimegy másiknak, és aztán jön a szaltó...

 0
Tovább

Salto motorale

Az a gyenge motorosok választása,  hogy a motoron ülve maradva szaltóznak, az igazán vagányak egyenesen így szállnak le, fejjel előre...

 0
Tovább

Összeakadva

Egy ilyen soksávos sztrádán Amerikában azért nem árt, ha az ember alaposan szétnéz, sőt, akár fékezhetünk is, ha látjuk, a másik autós figyelmetlen. Itt most egyik fél sem döntött jól, s szépen össze is akadtak.

 0
Tovább

Gyorsan kipofozzuk

A trailer meg a karosszérialakatos a gyengék választása: aki ért az autóhoz, egy kis ugrálással javítja az összegyűrődött elemeket. 

Persze sejtem én, nyilván csak átmeneti "javításról" van szó és később rendesen kikalapálják, de azért kell némi agyamentség egy ilyen "gyorsszervizhez".

 0
Tovább

Autó a lépcsőn

Akciófilmekben látni olyasmit, mint amit ez a kedves hölgy művelt Kanadában: a lépcsőn lepattogva vágta le az utat. Persze kissé lassabban és óvatosabban megy mint a kaszkadőrök, na de hát senki nem kezdte profiként. Lehet, legközelebb már jóval ügyesebb lesz.

Talán még pénzügyi oldala is lesz a merészségének: egy derekas büntetés formájában...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

spensamutu

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés