A bénázás művészete

Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki Valentino Rossi aki motorra pattan, de azért az már komolyan megsüvegelendő teljesítmény, ha valakinek töküres úton sikerül így telibe kapnia az egyetlen dolgot, amit könnyedén kikerülhetne jobbról is, balról is.

 0
Tovább

A rohanás ára

Csúszós úton azért nem szerencsés annyira nyomni a gázpedált, mert ilyen baleset lehet a következménye.

És azért jegyezzük meg, hogy mégicsak érnek valamit azok az elválasztó betontömbök: így a kamerás autó vezetője megúszta halálfélelemmel a súlyos sérülések helyett a pickup kicsúszását. A vétlen sofőr nyilván csak egy villámgyors imát morholhatott el, és mázlijára az égiek (vagy a beton) ezúttal segítségére siettek.

 0
Tovább

Lecsap a villám

Nem lehet túlságosan kellemes élmény, amikor a villám által kidöntött fa esik az útra, s kikerülni már esélytelen. Így járt ez az autós az Egyesült Államokban, Oregonban.

Persze viharban nem tanácsos kocsikázni, de néha mégiscsak autóban ülünk olyankor is. Ám az ilyen felvételek után mindig elgondolkodok, hogy tényleg annyira halaszthatatlan dolog-e kimozdulni, amikor tombolnak a természet erői?

 0
Tovább

Gázol a szellemmotoros

Az az igazi nagy pech, amikor még a gazdátlan motor is pont úgy fordul, hogy letarolja a vétlen motorost...

 0
Tovább

Mi van a kólásdobozban?

Sokakat izgathat a kérdés, hogy is épül fel a jól ismert kólás doboz. Szerencsére a kémia a segítségünkre siet! A doboz megcsiszolása után tűnik fel az alumínium, és ha az egészet lefolyótisztítóba mártjuk, az alumínium feloldódik. És mi marad? A belső vékony műanyag fólia, ami megőrzi a kóla ízét a fémdobozban olyannak, amilyennek szeretjük. 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.06.19.
2019.06.15.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

mib-2019-teljes

Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül Teljes Filmek Magyarul 2019 Folyam

Hirdetés