Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Izmozás a sztrádán

Vajon milyen hihetetlenül komoly ügyön veszhettek össze a lépésben haladó sorban ezek az autósok, hogy filmbe illő módon menjenek bele egymásba?

Nincs mese, az idiotizmus mindennapjaink része az utakon. És mi attól félünk, hogy az önvezető autók hibáznak? Ez azért kicsit ijesztőbb annál, hiszen nagy sebességnél is szórakozhatnának ezzel, sokak életét kockáztatva...

 0
Tovább

A dán Crocodile Dundee

Újabb turistamutatvány idegesítette fel a hatóságokat Ausztráliában. Ezúttal egy dán fiatal gondolta úgy, hogy jó poén felpattanni egy sósvízi krokodil hátára.

Az esetről megosztott videót sokan látták, de a helyi környezetvédelmi hatóság nem volt lenyűgözve a dán srác merészségétől. Az a baj az ilyen videókkal, hogy mások is kedvet kapnak a hasonló vakmerőséghez, de nem mindenki olyan ügyes (vagy szerencsés) mint Niels Jensen, és aki pórul jár, a krokodil gyomrában végezheti. 

Ami érdekes: a hatóság vizsgálatot indított, de nem a krokodilra ugrás miatt, mert a hülyeséget nem büntetik. A problémát az jelenti, honnan szerezte a védett állat tetemét az utazó, amivel a krokodilt csalogatta? Ha kiderül, hogy ő ejtette el, komoly pénzbüntetésre számíthat, azaz a mutatványnak mégiscsak lehet valami fájdalmas következménye...

 0
Tovább

Polip az arcba

Ismerik azt a viccet, amikor egy fóka egy polippal csap pofon egy kajakost? Nem? Hát nem csoda, mert ez a valóságban történt meg.

Ki tudja, mióta lettek ilyen kötekedők a fókák, de még az is lehet, sajátos kedvességi gesztus volt ez a részéről... Élménynek viszont biztos felejthetetlen.

 0
Tovább

Ennyin múlik az élet

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és máris kialakul az életveszélyes szituáció. És egyetlen lépésen múlik, hogy valaki az autó alá kerül, vagy még pont csak súrolja a kamion. Utóbbiból sztori lesz, az előbbibe jobb bele sem gondolni...

Azért nehéz elképzelni,  mit nézhetett a katonai teherautó sofőrje, és mire gondolt, amikor a zebra felé rántotta a robogó autó kormányát.

 0
Tovább

És szembejött egy ló

Ugyan ki számítana arra, hogy a város szívében egy lóval ütközik frontálisan? 

Persze Oroszországban ilyen is megtörténhet...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

dinesh234

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem