Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őrült előzés

Ez a kamionos a szembejövő sávban előzte az álló kocsisort. Nagyon gyorsan romlandó árut szállíthatott, ha ennyi ember életét kockáztatta ezzel az idióta manőverrel.

Mert lássuk be, itt kizárólag a mázlin múlott, hogy senkinek nem lett semmi baja, még az autókon sem esett egy karcolás se. De ha ketten frontálisan összeütköznek ezen a zsúfolt úton, annak lehetett volna nagyon csúnya vége...

 0
Tovább

Rántsd el a kormányt!

Vannak az úton "A francba!" pillanatok, amikor nem bosszankodni vagy meglepődni kell, hanem azonnal cselekedni. És csak a mázlin múlik, lesz-e rá idő...

 0
Tovább

Pördülés a sztrádán

Amikor ilyen videót látok, először azt sem fogom fel, ez most hogy következett be? A külső sávból érkező autó úgy pördül meg egy kamion előtt, hogy a másik sávban jövővel kerül szembe?

Tanulság: vezetés közben néha arra is számítani, amire normális esetben egyáltalán nem kellene számítani. 

 0
Tovább

Mindennapi erőszak

Azt hiszem ez a rövid videó több kérdést felvet. Már az is furcsa, miért ugrik a kamion elé a nő így, mit akar elérni? De aztán az, hogy a vele levő férfi meglehetősen erőszakosan "magyarázza el", mit tehet meg és mit nem, sokkoló látvány.

Az ember eltöpreng azon, hogy vajon ilyenek miatt kockáztatja életét inkább valaki, így próbál menekülni? S azon is, mit lehet ilyenkor tenni? Megállni, beavatkozni?... Rendőrt hívni?... Mert itt csak egy dolog biztos: valami nagyon nincs rendben.

 0
Tovább

A béna rabló

Ha valaki fegyverrel akar pénzt szerezni, ne remegjen a keze, tartja az ősi bölcsesség. Nem elég, hogy kiejti, de egyenesen a pult mögé pottyantja a stukkert a fickó, a rémült eladó keze ügyébe. Így aztán gyorsan fordul a kocka, kinek kell menekülnie.

Erről a balfékről és a pisztollyal való bénázásáról a klasszikus Bud Spencer- Terence Hill film jutott az eszembe: vérében van a bűnözés!

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Életmód - háztartás - cikkek

Életmód - Egészség. Háztartási cikk értékestés. Műszaki cikkek. Honlap ajánló és PR-cikk gyűjtő portál a jobb Google helyezésekért. Marketing és tartalom optimalizálás. SEO - prémium linképítés

Hirdetés

Adatvédelem