Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lopnak kiskutyát

Texasban vette fel egy ház biztonsági kamerája, ahol egyszerűen csak benyúlnak a kerítésen, kiemelik a kutyát és aztán az autóba pattanba elhajtanak vele.

Meglehet, talán megtalálják a tetteseket. MIndenesetre sajnos nálunk is előfordulnak hasonló aljas lopások. Ezt a felvételt még nézni is rossz...

 0
Tovább

A nagy borulás

Nem tűnik éppen a sofőrködés mesterének az, aki nem tudta felmérni, ebben a szűk kanyarban a rakománnyal borulhat le a kamion az útról.

No persze talán észrevehette volna korábban is hogy baj van, de ehhez nem ártott volna sűrűbben a tükörbe nézni.

 0
Tovább

Öngyilkosjelölt az úton

Éjszaka az autópályán robog a kamion, amikor a sofőr észreveszi, hogy valaki az úton kódorog, szembe a forgalommal. Mivel az utat figyelte és jó reflexei voltak ki tudta kerülni az öngyilkosjelöltet.

Vérfagyasztó látni az ilyen jelenetet, és persze arra gondolni, hogy egy kevésbé ügyes sofőr hirtelen kormánymozdulata micsoda tragédiát okozhatna, pusztán azért, mert egy őrült ennyire felelőtlen. A videót is többször néztem meg, annyira a semmiből tűnik elő az ember az úton, elképezelem, milyen lehetett átélni ezt a kormány mögött...

 0
Tovább

A vagányság átka

Ha már unalmas a városnézés, akkor fel lehet dobni azzal, hogy az ember a korlát víz fele oldalán sétál- csak nem árt, ha nincs eltörve a korlát, amibe kapaszkodnánk...

 0
Tovább

A rögzítés csak időpocsékolás

Vélhetően úgy gondolta ez a sofőr, hogy a rakomány rögzítése a gyengék választása, felesleges luxus. Ugyan mi baja lehet bele, ha egy könnyen elgördülő, marha nehéz tekercs kerül a platóra?

Szóval nem értem a sofőr gondolatmenetét. Ha csak nem kifejezetten az volt a szándék, hogy az interneten terjedő mókás videót hozzon össze, igencsak nagy baromság volt pont ezt, pont így szállítani.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Keresőoptimalizálás Budapest, Down comforter and pillow

Keresőoptimalizálás Budapest, Down comforter and pillow: a Google keresőoptimalizálás Budapesti cégeken, ügynökségeken keresztül lehetséges a leghatékonyabban. Az online marketing legmodernebb eszközeit is be kell vetni ehhez.

Hirdetés

Adatvédelem