Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vonatozás a tetőn

Aki odafent utazik, annak nincs gondja a klimatizálásra...

Nincs mese, sokszor okkal szidják a magyar vasúttársaságot, de a jelek szerint Bangladesben az utasoknak komolyabb kompromisszumokat kell kötnie, ha utazni akarnak.

 0
Tovább

Egy darab fólia

Az autópályán száguldó rémálma: egy szél által fújt nájlondarab az egész szélvédőt beteríti, s rajta is marad, teljesen elzárva a kilátást. Csoda, hogy sikerült még megállni és nem történt baleset.

 0
Tovább

A nagy mutatvány

Medve felett repült át a bringás- de az igazi nagy szám az a dologban, hogy ez nem előre eltervezett attrakció volt. A medve csak arra járt éppen (azért vannak érdekes helyek a világon, ahol medvével kell osztozni a természetben tekerőknek...), és ezt a biciklist már nem sikerült figyelmeztetni, hogy kerülje el. Szerencsére senkinek nem lett semmi baja.

 0
Tovább

A villogó fa

Nehéz is pontosan leírni szavakkal ami történik: a leszakadt vezeték által érintett fa úgy izzik fel rendszertelenül, mint valami hangulatlámpa...

 0
Tovább

Az alvó sofőr

A betonfal lett a vége annak, hogy elbóbiskolt a vezető a volán mögött- csak a szerencsén múlik az ilyenkor, ha nem történik tragédia.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

medixocentre

A Medixo Center a legmegbízhatóbb gyógyszergyár Indiában, világszerte ismert exportőreiről. https://www.medixocentre.com/

Hirdetés

Adatvédelem