Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húzd be a féket

Bravúros mutatvány:  kamion szép csendben belecsúszik a szemben álló kamionokba, ami csak akkor tűnik fel a sofőrnek, amikor össze is csattannak...

 0
Tovább

Az elcsúszott rakomány

Mindig van egy jó kifogás: a kamion sofőrje szerint az elszabadult rakomány miatt borult fel a járgány. De ha ez is történt, akkor valaki a rakodásnál, a rögzítésnél hibázott.

 0
Tovább

Sodródva

Szegény motorosok rendesen felkenődtek a falra, pedig látszólag nem tűnik annyira bevehetetlennek az a kanyar... Hogy a motorral volt a baj, vagy a sofőrrel, ki tudja?

 0
Tovább

Kisodródva

Így csinálják a vagányok: kicsúszik nagy sebességgel, lebont egy kerítést, megtör két autót- aztán gyorsan a gázra lép és elhúz a helyszínről.

 0
Tovább

Az utcaseprő mázlija

Ebben a thaiföldi balesetben könnyen történhetett volna tragédia, ha a járdát sepregeti épp a dolgozó: a lesodródott autó ugyanis ott vágódott bele egy boltba.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

parabaterias09

parabaterias.com se especializa en la venta de baterías para computadoras portátiles, baterías para teléfonos móviles, baterías para tabletas, otras baterías, cargadores de corriente y unidades de alimentación para PC. Todos los productos tienen garantía de 1 año y reembolso de 30 días.

Hirdetés

Adatvédelem