Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két dudás egy sávban

Éppenséggel ez sem valami teljesen szélsőséges helyzet: több sávos út, és két autó egyszerre próbál besorolni ugyanabba a sávba. Van ilyenből minden nap milliószám. De ha nem figyelnek, annak ez lesz a vége, és még örülhetnek, hogy nem lett borulás, nem rohant beléjük senki más.

 0
Tovább

Kettőt egy csapásra

Két autót is megrongált egy váratlanul az útra dőlő fa. Tipikusan az a helyzet, amikor pillanatok múlik, ki az, aki még pont megússza a balesetet, és ki az, aki már nem tudja elkerülni. Szerencse, hogy senki nem sérült meg komolyan.

 0
Tovább

Erre jó az autókamera

Magyarázkodhat az ember utólag, pontosan hogy is, mint is zajlott le egy baleset, vizsgálódhatnak a helyszínelők is, de egy videofelvételnél nincs hasznosabb: látszik, ki fékezett váratlanul, ki reagált későn és rosszul, és ki volt tehetetlen...

 0
Tovább

Felpattanó

Újabb eset, amikor látszólag jelentéktelen koccanából lesz meghökkentően ijesztő borulás. Valahol az is meglepő persze, hogy senki sem sérült meg komolyan a balesetben.

 0
Tovább

Under the Bridge

Ez a kamion vélhetően egy darabig elidőzött a híd alatt- amíg a rakományt ki nem szabadították. Mindig csodáltam az ilyen eseteket, hogy nem tűnik fel egy profi sofőrnek, azon a helyen nem fog átférni? Méghozzá nagyon nem...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

basketballstarsgameunblocked

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem