Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Munkában a kamionmágus

Ez a sofőr kiválóan bemutatja, hogy lehet a kisebb bajból nagyobbat csinálni: a kissé megdöntött villanypóznát határozott vezetéssel ketté is roppantja...

 0
Tovább

A bázisugró rémálma

A felszerelés hibája miatt került bajba az ugró, aki többször is a meredek sziklafalnak csapódott, de kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Pedig elmondása nem sokon múlott hogy tragédia legyen a vége...

 0
Tovább

Balszerencsés bontás

Elég jól tervezett munka lehetett az, ami után a munkagépre omlott a félig lerombolt építmény.

Ennél már csak az a szebb, hogy a gép kezelője megúszta pár karcolással. A munkagép védelmét tervezőknek több esze volt, mint a dolgozóknak.

 0
Tovább

Kamiondrift

Aligha volt tervezett a mutatvány, mert a driftelő kamionnak a betonfal lett a végállomás...

 0
Tovább

Frontális ütközés

Ez a súlyos baleset megint csak elgondolkodtatja az embert: ugyan hova nézett,  mit nézett, mire számított az a kettős záróvonalat átlépő, felelőtlenül előző sofőr, aki a nyílegyenes úton nekiment a szembejövőnek?

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop, Felhő alapú szolgáltatás, számítógép weboldal

Laptop, Felhő alapú szolgáltatás, számítógép weboldal a hardvergalaxys számítógép videókártya webáruházban. Kattintson rá blogunkra és onnan pedig webáruházunkra.

Hirdetés

Adatvédelem