Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elszabadult furgon

Az ócska féknek köszönhetően ellenőrizetlenül száguldott le az emelkedőről a kisteher, ami borulás közben is vitte amit ért. Az egyik ember mozgásán látszik, mennyire nem tud mindenki ilyen helyzetben gyorsan, macskaügyességgel reagálni- hiszen nem vagyunk szuperhősök. A szerencsén múlik igen gyakran a túlélés.

Tényleg kész csoda, hogy senki nem sérült meg...

 0
Tovább

Dávid és Góliát

Van kis autó, meg nagy autó, de mindnek jó, ha a vezetőjük figyel. Mert sajnos egy ütközésnél általában a történettel szemben a kicsinek vannak sokkal rosszabb esélyei...

 0
Tovább

Csak egy laza előzés

Egy motorral egy pillanat alatt meg lehet előzni egy cammogó autót- de néha túl hosszú az a pillanat, s a záróvonalat nem tisztelő motoros szembe találja magát egy nála nagyobb és erősebb járművel.

Kész csoda, hogy ebből nem lett komoly baleset, de így is tanulságos a látvány.

 0
Tovább

Győz a fizika

Éles kanyar plusz nagy sebesség plusz nehéz kamion egyenlő csúnya borulás az autóúton...

 0
Tovább

Bravúros mentés

Egészen elképesztő jelenetet örökített meg a kamera: a kicsúszott bringás nem elsodorja az útjában eső gyereket, hanem hihetetlen reflexről tanúbizonyságot téve ölbe kapja. Szerencse, ügyesség? Nevezhetjük aminek akarjuk, ami biztos, végződhetett volna máshogy is a baleset.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

oduho

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem