Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teherautó a tetőn

Ilyet sem látni minden nap: a felvétel tanúsága szerint a teherautó gumilabdaként pattant fel egy baleset után az úttestről, egyenesen az út mellett álló házra. Ha nincs róla bizonyíték, tuti nem hiszem el.

És már arról is van felvétel, hogy emelték le a kocsit a házról. (Az eset egyébként Kanadában történt.)

 0
Tovább

Az idegesség ára

Hiába intette óvatosságra az éppen rakodó teherautó sofőrje az autóst, hogy másfelé kell mennie, az dühösen a gázra taposva akart elhúzni. Pech, hogy valahogy ott volt az útban egy kapu, ami szépen felgyűrte a kocsi elejét...

 0
Tovább

Ha a vagányság fájna...

...ez a motoros srác ordítana. Így viszont a közúti egykerekezés utáni esés fájhat neki, és még örülhet, hogy a mögötte jövő meg tudott állni.

 0
Tovább

Mindenre van megoldás

Ezt a trükköt szerintem a nálunk randalírozó használtautó-karavánok is ellesik: a csörlő a gyengék választása...

 0
Tovább

Pattogó gumiabroncs

Nincs is itt mit kibeszélni, hiszen "csak" leesik egy gumi a platóról, ami esetleg "csak" egy kis balesetet okoz. Vagy egy nagyot, ha a körülmények pechesen alakulnak...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Emelők: Laptop, ssd, külső merevlemez, Down Pillows

Mindannyian tudjuk, hogy a krokodil emelő szükséges eszköz a laptop, ssd, külső merevlemez, down pillows gumiabroncs cseréjéhez. Használtautó és elektromos autó. Egyéb emelők is kaphatók autóalaktrész webáruházakban.

Hirdetés

Adatvédelem