Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hely túl kevés volt

Bár van bőven sáv, mégsem sikerül elférni az autóknak, és az egyik összekoccanó járgány úgy pattan fel, mintha gumiból lenne. Noha az oldalra fordult autóban ketten is voltak, szerencsére senki nem sérült meg- lehet, hogy könnyen borult a kocsi, de így is megvédte az utasokat.

 0
Tovább

Cicóka, a repülő macska

A 222 centiméteres ugrás nagyobb, mint a hivatalos rekord. Ugyanis a Guiness számon tartja a leghosszabb házimacska által végrehajtott ugrás rekordját is, és Cicóka gazdája, Kiss Gábor úgy döntött, tréningezésbe fognak a menhelyről örökbefogadott macskával, amíg messzebbre nem repül az ügyes cica. A videó tanúsága szerint sikerült is neki- talán hivatalosan is el fogják ismerni a rekordot. De ha nem, a teljesítmény így is lenyűgöző!

Tényleg elmondható, hogy az egykor légiutas-kísérőként dolgozó gazdát s cicáját a repülés iránti szeretet köti össze...

 0
Tovább

Ütközés a zebrán

Ez a busz után szaladó, óvatlan kislány olyan erővel rohan bele az autóba, hogy az ember már azon is elgondolkodik, tulajdonképpen ki gázolt el kit? 

A gyerek felpattan, és a leírás szerint nem történt baja, ezért lehet az eset kapcsán kicsit lazábban fogalmazni. Pedig ha jobban megnézzük, tanulságos. Nem csak a fejhallgatós gyerek felelőtlensége miatt: az úttestre jó nagy betűkkel van kiírva, hogy iskola felé közeledik az autós, jól látható a zebra, mégsem lassan előzetesen a sofőr. Értem én, hogy a lámpa zöldet mutat, lehet menni, de ahogy a jelek mutatják, érdemes ilyen helyzetben inkább kicsit lassítani. Ha már a gyerekek nem elég óvatosak, próbáljunk mi, autósok azok lenni.

 0
Tovább

Bumm a fába

A Pókember jut az eszembe: a nagy erő nagy felelősséggel jár. Bizony, ha dögös járgány van az ember keze alatt, akkor még jobban kell ügyelnie a vezetésre. Ezt a bénán kanyarodó, kicsúszó Mercedest a fa állította meg, de látjuk, vannak ott bámészkodó emberek is. 

Szerencsére ezúttal nem történt tragédia, de mi lett volna, ha...

 0
Tovább

Bringás a flaszteren

Hogy milyen manőverre készült ez a kerékpáros, azt én nehezen tudom megállapítani, de valószínűleg valamit nem gondolt át jól, mert szép nagyot csattant az aszfalton. És persze örülhet, hogy megtartotta a követési távolságot az autós...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

articles

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem