Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dőlésszög

Úgy fest mintha a kamion úgy érezné, fekve könnyebb átcsúszni a híd alatt, s ezért vízszintesbe áll- a valóságban nyilván valami más volt a látványos borulás oka.

 0
Tovább

Váratlan megálló

Ugyan miért fékez valaki állóra egy teljesen üres sztráda középső sávjában? Persze, a kamionos is figyelhetne talán jobban, de erre azért  nehéz számítani...

 0
Tovább

Káosz a sztrádán

Amikor valaki későn reagál az előtte haladó fékezésére, egy ilyen szúfolt autópályán flippergolyóként pattoghatnak az autók...

 0
Tovább

Zuhan az úthenger

Roppant ügyesen álltak rá a platóra ezzel az úthengerrel, ami nemes egyszerűséggel lecsúszott az oldalára borulva.

 0
Tovább

Jó helyen, jó időben

Egy zuhanó gyerek pont az arra járó riksába esett, és így nem sérült meg.

Indiában történt az eset, ahol a három éves gyerek a 10 méter magas erkélyről kizuhant, ám nem az úttestre csapódott, hanem a riksába. Kórházba vitték, de szerencsére nem történt semmiféle komoly baja. Legközelebb talán jobban vigyáz, mert nem jár mindig pont arrafelé egy mentőangyal.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Hasplasztika, Mellplasztika Chiptuning Zahnarzt, Welpen

Hasplasztika, Mellplasztika Chiptuning Zahnarzt, Welpen Használtautó és autóalkatrész webáruház cikkek minden érdeklődőnek téli gumi, motorolaj és akkumulátor töltő témakörökben.

Hirdetés

Adatvédelem